Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology je predstavio DiskStation DS423+

Synology je predstavio DiskStation DS423+, NAS server sa 4 ležišta za instalaciju diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu podataka namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim preduzećima.
DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov

Synology je predstavio DiskStation DS423+, NAS server sa 4 ležišta za instalaciju diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu podataka namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim preduzećima.

Pokrenut svestranim operativnim sistemom Synology DiskStation Manager (DSM) u kompaktnom desktop formatu, DS423+ nudi sveobuhvatna rješenja za zaštitu i upravljanje poslovnim podacima, omogućavanje suradnje na zajedničkim dokumentima, pružanje udaljenog pristupa datotekama i služi kao osnovni uređaj za postavljanje sistem za nadzor, zasnovan na IP kamerama.

“Novi DS423+ nudi izuzetnu vrijednost korisnicima s ograničenim zahtjevima za pohranu”, rekla je Anya Lin, menadžerica proizvoda u Synology. “Nastavlja da nudi sveobuhvatna i robusna rješenja koja su uvjerila mnoge korisnike, između ostalog može se pohvaliti 21% bržim indeksiranjem fotografija u odnosu na svog prethodnika.”

Platforma za pohranu podataka

Sa maksimalnim kapacitetom pohrane od 72 terabajta, DS423+ je idealan za timove profesionalaca i malih preduzeća koji žele da uđu u svet centralizovane pohrane ili služe kao rubni čvor u distribuiranim instalacijama. DSM operativni sistem u DS423+ koristi napredni sistem datoteka Btrfs za zaštitu podataka od oštećenja i omogućava korisnicima da brzo ponište sve slučajne ili zlonamjerne promjene koristeći Snapshot tehnologiju.

DS423+ je opremljen sa dva dostupna M.2 NVMe slota koji se mogu koristiti za postavljanje brze keš memorije ili dodatne memorije na brze SSD-ove bez zauzimanja standardnih ležišta za diskove. SSD memorija je idealna za zadatke koji zahtijevaju nisko kašnjenje i visoke performanse slučajnog pisanja. S druge strane, keš memorija na dodatnim SSD-ovima može značajno povećati I/O performanse na sporijoj primarnoj memoriji koja se sastoji od tvrdih diskova.

Lokalna pohrana s integracijom u cloud

DS423+ donosi intuitivno upravljanje datotekama i dijeljenje pomoću Synology Drive-a, koji kombinuje pristup datotekama na više platformi sa privatnošću lokalne memorije. Za udaljene timove i preduzeća sa više lokacija, sinhronizacija datoteka od lokacije do lokacije dostupna je za preslikavanje sadržaja između Synology uređaja.

Mogućnosti hibridnog clouda koje pruža Synology Hybrid Share omogućavaju korisnicima da kombinuju prednosti lokalne upotrebe i clouda tako što pohranjuju podatke u cloud, dok keširaju datoteke kojima se često pristupa na lokalnim uređajima radi pristupa brzinom omogućenom za LAN.

Saznajte više o upravljanju podacima

Centralni backup čvor sa slojevitom zaštitom podataka

Osiguravanje stalne zaštite kritičnih podataka od modernih prijetnji cyber sigurnosti je ključno za spriječavanje nepovratnog gubitka vrijednih podataka. Synology Active Backup Suite omogućava pravljenje rezervnih kopija IT infrastrukture kao što su Windows i Linux sistemi, Hyper-V/VMware virtualne mašine i Microsoft 365/Google Workspace nalozi. Sigurnosna kopija na DS423+ je osigurana najnovijim standardima zaštite protoka i sigurnosti, a oporavak po potrebi je lak i brz.

Za veću redundantnost, rezervne kopije i snimke podataka pohranjenih u NAS-u također se mogu kreirati i slati na drugi server ili servis u cloudu.

Više informacija o zaštiti podataka

Kompaktan kontrolni server

Synology Surveillance Station je moćan sistem za upravljanje videom (VMS) koji trenutno štiti više od 500.000 lokacija za nadzor širom svijeta. ONVIF podrška i preko 8.300 certifikovanih IP kamera omogućavaju korisnicima da biraju uređaje koji najbolje odgovaraju njihovim zahtjevima.

Surveillance Station na DS423+ omogućava jednostavno postavljanje i upravljanje do 40 kamera sa modernim i podesivim interfejsom. Za instalacije koje se prostiru na velikim površinama ili nekoliko zgrada, rješenje omogućava preklapanje tlocrta sa Google Maps ili OpenStreetMap, čime se povećava transparentnost zaštićenog područja.

Surveillance Station omogućava jednostavno šifriranje, sigurnosno kopiranje i arhiviranje snimaka, kao i istovremeno snimanje u oblak pomoću C2 Surveillance cloud servisa. Rješenje Surveillance Station je skalabilno i pogodno za primjenu svih veličina – od malih poslovnih instalacija sa nekoliko kamera do velikih sistema sa hiljadama kamera i stotinama lokacija. 

Više o video nadzoru Surveillance Station

Dostupnost

Synology DS423+ dostupan je preko Synology partnera i prodavaca širom svijeta. Za više informacija posjetite web stranicu.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.10.2023

Synology je pokrenuo redizajniranu web stranicu za evaluaciju performansi

Redizajnirana web stranica statistike učinka donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i redizajniran interfejs. Omogućava korisnicima da brzo identifikuju, uporede i pronađu prava Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je uveo nove napredne funkcije u Active Insight rješenje

Synology je nadogradio Active Insight, platformu za praćenje zasnovanu na Cloudu. Usmjereno na dobavljače upravljanih sistema i velike poslovne korisnike, ažuriranje donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne sistemske metrike, kao i napredne funkcije praćenja i zaštite.

Pročitajte cijeli članak
18.08.2023

Synology predstavio DS224+ i DS124, kompaktne uređaje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS224+ i DS124, najnovije inovacije u Synology asortimanu rješenja za podatke dizajniranih za profesionalce, male radne grupe, kao i edge implementacije.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.