Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology je predstavio DS1821+ server

Synology je predstavio DiskStation DS1821+ NAS server sa 8 diskova. Pored DS1621+, ovo je drugi uređaj u Plus seriji koji je baziran na četverojezgrenom AMD Ryzen procesoru koji pruža dvostruko veću računarsku snagu od svog prethodnika.

Synology je predstavio DS1821+ NAS server sa 8 diskova. Snažni uređaj DS1821+ dizajniran je za brzo upravljanje i pohranjivanje velikih količina podataka. Može se pohvaliti proširivim skladišnim prostorom i bogatim skupom korisnih programa i funkcija, te tako predstavlja sigurno i jednostavno rješenje za pohranu i zaštitu osjetljivih podataka u kompanijama.

“Kako količina podataka koje pohranjujemo raste, tako rastu i očekivanja naših kupaca za rješenja koja će zadovoljiti njihove potrebe za većim kapacitetom i boljim performansama,” rekao je Julien Chen, menadžer proizvoda u Synology. “DS1821+ je posebno dizajniran za kompanije kojima su potrebna sveobuhvatna rješenja za pohranu podataka u zahtjevnim okruženjima s većim brojem korisnika.”

Više nego dovoljno moćan

DS1821+ server je, pored modela DS1621+, drugi uređaj iz Plus serije koji je dizajniran na bazi četverojezgrenog AMD Ryzen procesora. Novi procesor pruža dvostruko veću računarsku snagu od svog prethodnika. Nudi znatno brže performanse i brže vrijeme odziva u programima kao što su Synology Drive i Moments.

Ugrađena podrška za dvije Synology SNV3400 NVMe SSD keš kartice omogućava povećanje nasumične propusnosti podataka kojima se često pristupa za najmanje 20 puta. Za povećane mrežne performanse, može se instalirati opciona PCIe 10GbE NIC kartica, postižući brzine od preko 2,312,97 MB/s za sekvencijalno čitanje podataka i 1,149,89 MB/s za pisanje.

Fleksibilne opcije pohrane

DS1821+ nudi 8 ležišta za diskove, proširivih na 18 sa dvije DX5174 jedinice proširenja. Pokreće ga Synology DiskStation Manager (DSM). Pored JBOD / RAID0 / 1/5/6/10, nudi i Synology Hybrid Raid (SHR), koji omogućava korisnicima da kreiraju nizove diskova različitih veličina. Ovo omogućava korisnicima da iskoriste prednosti starijih diskova bez potrebe da se unaprijed obavežu da će instalirati samo diskove istog kapaciteta.

DSM također olakšava nadogradnju kapaciteta pohrane nakon instaliranja uređaja. Dodajte novi pogon i proširite svoj niz podataka bez napora, bez prekida usluga ili dugotrajnih ručnih procesa. Opcije konfiguracije RAID-a se također mogu nadograditi sa nižeg nivoa zaštite na viši, na primer sa SHR-1, sa redundansom jednog diska, na SHR-2, sa redundansom sa dva diska.

Zaštita podataka na nivou preduzeća

Synology rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak pokrivaju zadatke zaštite podataka za podatke koji se nalaze na vanjskim uređajima i one pohranjene na DS1821+.

Da bi zaštitio IT infrastrukturu, Active Backup Suite pruža efikasnu i centralizovanu rezervnu kopiju sa računara i servera koji koriste Windows ili Linux, kao i sa VMware i Hyper-V virtuelnih mašina, kao i Google Workspace i Microsoft 365 SaaS platformi.

Funkcija Snapshot Replication vam omogućava da kreirate trenutne snimke koji vam omogućavaju da vratite podatke na osnovu određenog trenutka. Tako možete lako oporaviti slučajno izbrisane podatke ili čak oporaviti podatke u slučaju napada ransomware-a – i za dijeljene mape i za iSCSI LUN-ove. Synology Hyper Backup vam omogućava da postavite zaštitu podataka pravljenjem rezervne kopije na drugi Synology NAS uređaj ili eksterni USB disk, Synology C2 skladište u cloudu ili bilo koju drugu javnu pohranu u cloudu.

Dostupnost

DS1821+ je već dostupan, posjetite Xenon forte online prodavnicu.

  1. Poboljšanje performansi CPU-a u poređenju sa Intel Atom® C3538 procesorom.
  2. Kompatibilne NIC-ove uključuju E10G17-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Provjerite listu kompatibilnosti za najnovije kompatibilne uređaje.
  3. Rezultati performansi se dobijaju u Synology Lab sa optimizovanim mrežnim i konfiguracionim postavkama. Stvarni učinak može varirati u različitim okruženjima. Poređenje sa DS1819 + prethodnom generacijom uređaja sa 8 slotova. Za sve detalje o postavljanju probne verzije posjetite web stranicu.
  4. Podržava SATA LFF (3,5”) ili SFF (2,5”) diskove. Provjerite Synology listu kompatibilnosti za kompatibilnost diskova. Kapacitet DS1821+ može se proširiti sa dvije Synology DX517 jedinice proširenja, koje se mogu kupiti zasebno.
  5. Određena ograničenja vrijede kada dodajete diskove u postojeće nizove za pohranu. Za više informacija pogledajte ovaj članak.
  6. Promjene u RAID nizu podliježu određenim ograničenjima. Za više informacija pogledajte ovaj članak.
zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

07.05.2024

Synology rješenje za praćenje omogućava prepoznavanje registarskih tablica

Synology Surveillance Station sada podržava automatsko prepoznavanje registarskih tablica (ALPR). Usluga je omogućena u saradnji sa Plate Recognizer™. Partnerstvo pruža dodatne mogućnosti koje svi korisnici Synology NAS servera i mrežnih video rekordera mogu besplatno iskoristiti.

Pročitajte cijeli članak
30.10.2023

Synology je pokrenuo redizajniranu web stranicu za evaluaciju performansi

Redizajnirana web stranica statistike učinka donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i redizajniran interfejs. Omogućava korisnicima da brzo identifikuju, uporede i pronađu prava Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je uveo nove napredne funkcije u Active Insight rješenje

Synology je nadogradio Active Insight, platformu za praćenje zasnovanu na Cloudu. Usmjereno na dobavljače upravljanih sistema i velike poslovne korisnike, ažuriranje donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne sistemske metrike, kao i napredne funkcije praćenja i zaštite.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.