Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology je predstavio naprednu platformu za praćenje Active Insight

Synology je najavio službeno izdanje Active Insight, NAS platforme za praćenje i upravljanje zasnovanu na cloudu, koja omogućava administratorima da zaštite svoje Synology uređaje od rizika kvara hardvera, gubitka podataka, sumnjivih aktivnosti, ranjivosti softvera i još mnogo toga.
Active Insight, platforma za praćenje i upravljanje NAS serverima u cloudu.

„Nekoliko stotina hiljada korisnika isprobalo je Active Insight tokom perioda beta testiranja. Dobili su uvid u poboljšanu kontrolu, upravljanje i sigurnost podataka u velikim instalacijama. Bili su u mogućnosti da vide kako Active Insight pomaže preduzećima i dobavljačima IT usluga da svoje Synology servere širom svijeta održe zaštićenima i bezbijednim“, rekao je Angel Huang, menadžer proizvoda u Synology Inc. „Na zvaničnom predstavljanju servisa skrenuli smo pažnju i na nekoliko novih funkcionalnosti koje pripremamo u bliskoj budućnosti.“

Sigurno praćenje velikih distribuiranih instalacija

Active Insight je Synology nova usluga u oblaku koja kombinuje najvažniju metriku performansi sistema, informacije o statusu, evidencije aktivnosti i bezbijednosna upozorenja u transparentnu i intuitivno dizajniranu kontrolnu tablu, bez obzira na to koliko se velikim sistemima instaliranih uređaja upravlja. Nova platforma pruža neposredan pregled važnih podataka i pomaže korisnicima da lako identifikuju uska grla i problematične uređaje u instalaciji.

Jednostavna provjera stotina instaliranih uređaja na sistemu je značajno poboljšanje, ali Active Insight nudi mnogo više. Izvještaji, upozorenja i obavještenja su bitan dio usluge, koji omogućava neprekidnu zaštitu 24/7. Kada administratori nemaju vremena da proaktivno provjere svoje sisteme, Active Insight skenira znakove potencijalnih problema i prikuplja podatke za identifikaciju prijetnji u realnom vremenu ili kasniju analizu.

Upravljanje rizicima prije nego što postanu problemi

Prilagođeni izvještaji u Active Insight-u omogućavaju IT timovima da redovno procjenjuju zdravlje i sigurnost svog sistema kroz strukturirane sažetke koji se mogu eksportovati i poslati e-poštom radi jednostavnog dijeljenja i arhiviranja. Dostupni u formatima dokumenata i proračunskih tabela, izvještaji pružaju bolji uvid u performanse uređaja, status ažuriranja i rezervne kopije, te aktivnosti korisnika u cijelom sistemu.

U slučaju da Active Insight utvrdi da metrika ukazuje na određeni rizik za uređaje ili podatke, obavještava administratore i predlaže vjerovatne uzroke i proces sanacije. Sistemski definisani događaji mogu biti dopunjeni prilagođenim znakovima ili pragovima prema individualnim potrebama ili procjenama. Uz mobilnu aplikaciju Active Insight, administratori sistema mogu primati obavijesti o svim mogućim problemima i važnim aktivnostima u sistemu.

Prijavite se, napravite rezervnu kopiju i upravljajte ažuriranjima iz clouda

Pored praćenja performansi sistema, Active Insight također omogućava administratorima da iskoriste prednosti usluge u cloudu kako bi zaštitili Synology servere od zastarjelog softvera, rupa u bezbijednosti podataka i neovlaštenih aktivnosti korisnika širom svijeta. Administratori mogu pregledati agregirane podatke i pregledati ukupnu sigurnost raspoređenih uređaja, provjeriti zdravlje pojedinačnih uređaja, analizirati izvještaje i pokrenuti korake za rješavanje problema, sve s iste web konzole ili aplikacije.

Pregled izvještaja o prijavi može otkriti da li je broj neuspjelih pokušaja autentifikacije posebno velik. Active Insight šalje obavještenja u realnom vremenu ako obrasci prijavljivanja daju razlog za sumnju, omogućavajući administratorima da dalje pregledaju uključene račune i IP adrese i preduzmu mjere po potrebi.

Pregled statusa rezervnih kopija po uređaju pomaže korisnicima da izbjegnu nedostatke u zaštiti podataka u Synology sistemima zbog neuspjelih ili nepotpunih zadataka sigurnosne kopije u Hyper Backup-u i olakšava dalju inspekciju pogođenih uređaja. A funkcija Active Insight za upravljanje ažuriranjem nudi aktivno upravljanje verzijama Synology DSM-a i drugih Synology paketa, omogućavajući administratorima da otkriju zastarjeli sistem i softver te nametnu ažuriranja direktno sa web interfejsa.

Prednosti za sisteme svih veličina

Active Insight se pokazao kao moćan alat u širokom spektru slučajeva upotrebe. Automatizirano i centralizirano praćenje ima očigledne prednosti za velike distribuirane instalacije. Međutim, mali sistemski administratori također imaju koristi od pouzdanog pristupa i visoke dostupnosti koje pruža platforma smještena u cloudu.

Active Insight se oslanja na podatke telemetrije koje pružaju host uređaji i ne zahtijeva dodatno podešavanje ili održavanje. Korisnici mogu nadgledati i upravljati različitim sistemima klijenata dodavanjem Synology naloga svojih klijenata na njihov Active Insight nalog. Ovo ga također čini veoma pogodnim alatom za organizacije i timove koji žele da eksternalizuju kontrolu uređaja.

Dostupnost

Active Insight je već dostupan na tržištima širom svijeta. Dostupni su besplatni i Premium paketi. Usluge Active Insight zahtijevaju Synology nalog.

Zainteresovani korisnici su pozvani da testiraju sve Premium funkcije tokom 60-dnevnog besplatnog probnog perioda, a onima koji se pretplate do kraja 2022. godine dostupni su raniji popusti do 50%.

Za više informacija o pretplatama i popustima posjetite web stranicu: stranica s cijenama.

Za više informacija o Synology proizvodima, posjetite web stranicu Xenon forte.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

13.06.2024

Synology premijerno predstavlja napredna rješenja na Synology Solution Exhibition 2024

Na izložbi Synology Solution 2024 na Tajvanu, Synology predstavlja pregled svojih naprednih rješenja za zaštitu i upravljanje podacima, kao i specijalizirana rješenja za praćenje.

Pročitajte cijeli članak
11.06.2024

Synology uvodi AI u službu za korisnike kako bi pružio brže i bolje korisničko iskustvo

Synology je krenuo u transformaciju globalne korisničke usluge integracijom umjetne inteligencije u cijeli proces, za koju očekuju da će značajno poboljšati učinkovitost i kvalitetu pružanja podrške.

Pročitajte cijeli članak
03.06.2024

Synology produbljuje integraciju sa AXIS port kontrolerima

Synology je proširio saradnju sa Axis Communications. Partnerstvo kombinuje video nadzor sa fizičkom kontrolom pristupa i nudi sveobuhvatno rješenje za osiguranje prostorija.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.