Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Mrežna oprema

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology je predstavio nove modele NAS servera SA3610 i SA3410

Synology je predstavilo dva sistema za pohranu podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u seriji moćnih i svestranih NAS servera sa ukupnim kapacitetom pohrane koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućavaju nadogradnju za budući razvoj.
SA3610

Synology je predstavio SA3610 i SA3410, dva skalabilna sistema za pohranu koji omogućavaju organizacijama da pohrane velike količine podataka bez žrtvovanja brzine ili performansi. Oba uređaja su opremljena sa 12 odeljaka za diskove koji se mogu proširiti do 961, što predstavlja ukupan kapacitet sirove memorije od 1,7 PB2. Novi modeli su izuzetno moćni i omogućavaju efikasno postavljanje centralne memorije za backup, kontrolni sistem ili server datoteka.

„Sa stabilnom visokom propusnošću i velikim kapacitetom, nove jedinice su idealne za obradu velikih količina podataka, uključujući istovremenu sigurnosnu kopiju, arhiviranje, video nadzor i video obradu i pohranu“, rekao je Michael Wang, menadžer proizvoda u Synology Inc. “Za ove aplikacije, teško je predvidjeti buduće potrebe za pohranom, ali sa serijom SA, preduzeća mogu početi s malim, a zatim proširiti kapacitete kad god njihov volumen podataka raste.”

Možete se osloniti na njih

Novi SA3610 i SA3410 podržavaju zahtjevne aplikacije zahvaljujući sekvencijalnim brzinama čitanja/pisanja većim od 6.200/3.000 MB/s3, podršci za 10/25/40GbE i Fibre Channel mreže (uključena su dva 10GbE RJ-45), kao i agregaciji linkova (mrežno povezivanje) i podrška za višekanalni SMB pristup. Hibridni sistemi za pohranu mogu se postaviti kao isplativo rešenje za povećanje I/O brzine i smanjenje kašnjenja na hard diskovima, pri čemu SSD-ovi djeluju kao keš memorija za čitanje/pisanje4.

Rješenja za daljinsko upravljanje kao što su namjenski portovi za upravljanje van obima (OOB), centralno upravljanje putem Synology CMS-a i daljinsko praćenje clouda uz Active Insight pomažu u smanjenju administrativnih troškova, dok hardverska redundantnost i aktivno-pasivno grupiranje putem Synology High Availability osigurava maksimalnu dostupnost usluge.

Svestrana platforma za podatke

Svi sistemi Synology SA serije uključuju paket pouzdanih rješenja za upravljanje datotekama, dijeljenje i sinhronizaciju preduzeća. Synology Drive pruža bilo gdje pristup alatima za upravljanje datotekama i dijeljenje na PC-ima, Mac-ovima i mobilnim uređajima. Povezivanje i sinhronizacija podataka između uređaja omogućava udaljenim timovima i uredima da ostanu usklađeni.

Synology Drive ShareSync se može koristiti za distribuciju datoteka na servere širom svijeta i sinhronizaciju podataka natrag u sjedište kompanije, ili timovi mogu održavati sinhronizaciju između više lokacija koristeći manje propusnog obima i prostora za pohranu uz snagu clouda. Sa Hybrid Share5 svi dijeljeni podaci se pohranjuju u Synology C2 Storage podatkovne centre kojima se može pristupiti na zahtjev, dok se datoteke kojima se često pristupa lokalno keširaju na Synology sistemima radi pristupa brzinom lokalne mreže.

Saznajte više o upravljanju datotekama

Ugrađena sveobuhvatna zaštita podataka

Synology DiskStation Manager (DSM) pruža moćna rješenja za pravljenje rezervnih kopija računara, servera, virtuelnih mašina i SaaS aplikacija. Active Backup Suite omogućava organizacijama da konsoliduju rezervne kopije Windows klijenata i servera, Linux krajnjih tačaka, Synology sistema, VMware® i Hyper-V® virtuelnih mašina, i Microsoft 365 i Google Workspace na SA3610 i SA3410, dok upravljaju svim zadacima izrade rezervnih kopija kroz centralizovano upravljanje konzole.

Za fizičke uređaje dostupne su opcije potpunog oporavka kao i na nivou datoteke, dok VM-ovi mogu biti privremeno vraćeni na ugrađeni hipervizor, smanjujući vrijeme zastoja usluge. Deduplikacija podataka na nivou bloka može značajno smanjiti upotrebu pohrane, dok inkrementalne sigurnosne kopije smanjuju vrijeme sigurnosne kopije i korištenje propusnog obima.

Lokalni snimci pomažu u zaštiti datoteka i LUN-ova od rušenja i vanjskih prijetnji, kao što su napadi ransomware-a, dok istovremeno smanjuju upotrebu pohrane i vrijeme oporavka (RTO). Sva Synology rješenja za upravljanje podacima uključuju sveobuhvatne mogućnosti sigurnosnog kopiranja sistema i datoteka za sigurno sigurnosno kopiranje na druge Synology sisteme ili na uslugu pohrane u cloudu.

Saznajte više o zaštiti podataka

Privatni video nadzor

Synology Surveillance Station je moćno rješenje za nadzor (VMS) dizajnirano za poslovne i kućne korisnike. Rješenje koriste mnogi korisnici, ukupno danas štiti više od 500.000 kontrolnih tačaka. Fleksibilna ONVIF podrška i više od 8.300 certificiranih IP kamera omogućavaju jednostavnu instalaciju i lako prilagođavanje zahtjevima svake lokacije. Do 128 IP6 kamera može se dodati na nove SA3610 i SA3410 NAS servere, a više servera se može lako nadgledati, upravljati i praviti rezervne kopije putem ugrađenog centralnog sistema upravljanja.

Više informacija o rješenju Surveillance Station

 SA3610SA3410
Procesor CPUIntel® Xeon® D-1567 12-jezgreniIntel® Xeon® D-1541 8-jezreni
Sekvencijalno čitanje/pisanje6.275/3.056 MB/s6.283/3.023 MB/s
Nasumični Read/Write IOPS450.814/122.675336.224/116.518
Maksimalna memorija128 GB DDR4
Maksimalna ekspanzija96 slotova za ugradnju diskova (7 x RX1222sas)
Ethernet​5 x 1GbE RJ-45 2 x 10GbE RJ-45
PCI slotovi2 x PCIe 3.0 x 8 slotova, x 8 pojaseva
Vanjski ulazi2 x USB 3.2 Gen 1 ulaz 1 x port za proširenje (Mini-SAS HD)
Port za upravljanje van obima (OOB). Dostupan
Garancija7>5 godina

Dostupnost

SA3610 in SA3410 su već dostupni. Više informacija.

Napomene

1. SA3610 i SA3410 podržavaju do 96 disk jedinica koristeći sedam Synology RX1222sas jedinica proširenja, koje se prodaju zasebno.

2. Particije između 200 TB i 1 PB koriste sistem datoteka Btrfs (Peta Volume) i podržavaju ograničen izbor aplikacija, usluga i konfiguracija. Replikacija snimka, šifriranje dijeljene mape, kompresija datoteka i druge funkcije nisu dostupne za particije veće od 200 TB. Za više informacija i ograničenja pročitajte članak.

3. Podaci o performansama su izvedeni iz internog testiranja kompanije Synology. Stvarne performanse mogu varirati u zavisnosti od testnog okruženja, upotrebe i konfiguracije. za više informacija pogledajte tabele učinkovitosti.

4. SSD keš memoriju možete omogućiti korištenjem Synology SAT5200 serije 2,5-inčnih SSD-ova ili instaliranjem Synology SNV3500 serije NVMe SSD-ova pomoću M2D20 ili E10M20-T1 adapterskih kartica. Svi uređaji se prodaju zasebno.

5. C2 Storage for Hybrid Share zahtijeva kupovinu odgovarajuće godišnje ili mjesečne pretplate. Besplatna probna verzija dostupna je za svaki novi registrovani uređaj.

6. Do 128 IP kamera je podržano na jednom SA3410 ili SA3610 serveru sa Synology Surveillance Station. Dodavanjem više servera za snimanje sa Surveillance Station CMS, do 10.000 kamera se može upravljati po instalaciji. Surveillance Station uključuje 2 besplatne licence. Za povezivanje više kamera i uređaja potrebne su dodatne licence.  Više informacija.  

7. Garantni rok počinje teći od datuma kupovine kako je navedeno na vašem računu. Pročitajte više ovdje.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

19.05.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423, jednostavno rješenje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS423 sa 4 ležišta, najnoviji dodatak Value seriji. NAS server predstavlja višenamensko rešenje za pohranu podataka za kućne korisnike i mala preduzeća.

Pročitajte cijeli članak
18.05.2023

Synology je predstavio nove modele NAS servera SA3610 i SA3410

Synology je predstavilo dva sistema za pohranu podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u seriji moćnih i svestranih NAS servera sa ukupnim kapacitetom pohrane koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućavaju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak
12.05.2023

Synology je predstavio svoje prve kamere

Synology je predstavio fleksibilne BC500 i TC500 kamere, dizajnirane za zidnu i plafonsku instalaciju, koje prkose svim vremenskim uslovima i pogodne su za integraciju u pametni sistem za nadzor prostorija.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.