Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology je predstavio nove ugrađene modele

Synology je predstavio nove NAS servere, RackStation RS2421+ i RS2421RP+ sa 12 ležišta za disk jedinice i RS2821RP+ sa 16 ležišta za disk jedinice. Jedinice predstavljaju moćna rješenja za pohranjivanje i upravljanje podacima, a namijenjene su korisnicima u malim i srednjim preduzećima.

Synology je predstavio nove NAS servere, RackStation RS2421+ i RS2421RP+ sa 12 diskova i RS2821RP+ sa 16 diskova, koji su dizajnirani da upravljaju infrastrukturom za velike sisteme rezervnih kopija, serverima datoteka za poslovna okruženja i upravljaju uslugama privatnog clouda.

„RS2421(RP)+ i RS2821RP+ su moćna rješenja za pohranjivanje namijenjena kupcima malih i srednjih preduzeća“, rekao je Julien Chen, menadžer proizvoda u Synology Inc.

„S velikim kapacitetom pohranjivanja, povećanom performansom i dupliranim izvorima napajanja, nove jedinice su idealne za pouzdano upravljanje serverom datoteka“, rekao je Čen. “Oni također pružaju kvalitetnu podršku za paket aplikacija za daljinski rad, uključujući Synology Office, Synology Drive i Synology Chat – naša rješenja za dijeljenje datoteka i produktivnost koja drže radnike povezanim i dostupnim podacima kompanije.”

Više nego duplo brže

Nove RackStation jedinice mogu se pohvaliti značajnim poboljšanjima performansi u odnosu na svoje prethodnike.1 RS2421(RP)+ isporučuje 103% veći IOPS u nasumičnom upisivanju i 161% u čitanju, dok RS2821(RP)+ isporučuje 115% veći IOPS kod nasumičnih upisa i 162 % pri čitanju podataka.

Prilagodljivi vašim poslovnim potrebama

RS2421(RP)+ i RS2821RP+ mogu se prilagoditi sa dva 10GbE ili 25GbE NIC mrežna porta kako bi se poboljšala mrežna propusnost, ili sa Synology M.2 adapterskom karticom i brzim NVMe SSD-ovima za kreiranje dodatne SSD keš memorije, što je isplativ metod za povećajte IOPS nasumično čitanje i upisivanje na ugrađene diskove, bez zauzimanja prostora na diskovima koji su namijenjeni prostoru za pohranu za ove zadatke.

Novi serveri podržavaju do 32 GB DDR4 ECC memorije. Uz dodatak RX1217(RP) jedinice za proširenje, prostor za pohranu može se proširiti na 24 diska za RS2421(RP)+ i 28 za RS2821RP+. Novi modeli dolaze sa garancijom od 3 godine, koja se može produžiti na 5 godina.

Više od 150 aplikacija koje proširuju funkcionalnost uređaja izvan pukog pohranjivanja podataka

DiskStation Manager (DSM) operativni sistem je srce svih Synology NAS uređaja i povezuje ih sa bogatim skupom moćnih rješenja.

Hyper Backup omogućava korisnicima da prave sigurnosnu kopiju podataka sa NAS-a na rezervne lokacije ili usluge u cloudu, dok Active Backup Suite pruža pouzdanu rezervnu kopiju Windows klijenata, servera, servera datoteka i virtuelnih mašina. Synology Drive, Chat i Office omogućavaju besprekornu saradnju između udaljenih kolega pružanjem kancelarijskih programa dostupnih pretraživaču, dijeljenje datoteka i ćaskanje.

Surveillance Station pretvara NAS server u svestrano rešenje za nadzor koje podržava do 40 kamera. Certifikovana integracija sa VMware, Windows i drugim platformama za virtuelizaciju omogućava jednostavno upravljanje pohranom za virtuelna okruženja.

Dostupnost

RS2421+, RS2421RP+ i RS2821RP+ su već dostupni kod vašeg Synology distributera. Više informacija možete dobiti na web adresi https://bit.ly/3wo5JTX.

  1. Poređenje sa RS2418(RP)+ i RS2818RP+ jedinicama prethodne generacije.
  2. Podaci o performansama se postižu u Synology Labs sa optimizovanim mrežnim i konfiguracionim postavkama. Stvarni učinak može varirati u različitim okruženjima. Za sve detalje o postavci testa, posjetite stranicu performansi.
  3. Kompatibilne mrežne kartice (NIC) uključuju E25G21-F2, E10G21-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Provjerite listu kompatibilnosti za najnovije.
  4. NVMe SSD keš memorija može se omogućiti putem Synology M2D20 ili E10M20-T1 interfejs kartica sa instaliranim SNV3400 / 3500 NVMe SSD-ovima.
  5. Velike nadogradnje memorije omogućavaju više istovremenih veza, više gostujućih VM-ova sa Virtual Machine Manager-om, više prostora za pohranjivanje i druga poboljšanja. Pogledajte brošuru proizvoda za više detalja.
  6. Podržava SATA LFF (3,5”) ili SFF (2,5”) diskove. Kompatibilnost diska zavisi od Synology liste kompatibilnosti. Performanse sve tri istaknute jedinice mogu se proširiti jednom jedinicom za proširenje Synology RX1217(RP), koja se mora kupiti zasebno.
  7. Garantni rok počinje teći od datuma kupovine kako je navedeno na računu. Pročitajte više o našoj politici garancije za proizvode. RS2421+, RS2421RP+ i RS2821RP+ uključuju 3-godišnje hardversko jamstvo, koje se može produžiti na 5 godina uz opcioni paket EW202, koji pruža 2-godišnje produženje garancije.
  8. Surveillance Station uključuje dvije besplatne licence za kamere. Za povezivanje više kamera ili uređaja potrebne su dodatne licence.
zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

13.06.2024

Synology premijerno predstavlja napredna rješenja na Synology Solution Exhibition 2024

Na izložbi Synology Solution 2024 na Tajvanu, Synology predstavlja pregled svojih naprednih rješenja za zaštitu i upravljanje podacima, kao i specijalizirana rješenja za praćenje.

Pročitajte cijeli članak
11.06.2024

Synology uvodi AI u službu za korisnike kako bi pružio brže i bolje korisničko iskustvo

Synology je krenuo u transformaciju globalne korisničke usluge integracijom umjetne inteligencije u cijeli proces, za koju očekuju da će značajno poboljšati učinkovitost i kvalitetu pružanja podrške.

Pročitajte cijeli članak
03.06.2024

Synology produbljuje integraciju sa AXIS port kontrolerima

Synology je proširio saradnju sa Axis Communications. Partnerstvo kombinuje video nadzor sa fizičkom kontrolom pristupa i nudi sveobuhvatno rješenje za osiguranje prostorija.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.