Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology je predstavio WRX560 — Wi-Fi 6 ruter za moderni pametni dom

WRX560 ruter je mlađi i manji nasljednik već predstavljenog modela RT6600ax iz Synology-ove linije rutera Wi-Fi 6. Namijenjen je široj publici, ali i dalje kombinuje visoke performanse i naprednu mrežnu funkcionalnost.

WRX560 ruter predstavlja proširenje Synology-ove dobro prihvaćene linije rutera Wi-Fi 6 u profesionalnoj zajednici. Novi model je dizajniran da obezbijedi brzu i sigurnu internet vezu za kućne korisnike i mala preduzeća. Sa intuitivnim i funkcijama bogatim operativnim sistemom Synology Router Manager (SRM) i moćnim hardverom, WRX560 je pogodan za rješavanje svih izazova kućne mreže.

“Oduševljeni smo što možemo da dodamo WRX560 našoj liniji,” rekao je Mike Chen, menadžer proizvoda za Synology rutere. “WRX560, manji i nešto slabiji model od već predstavljenog RT6600ax, i dalje kombinuje visoke performanse i naprednu mrežnu funkcionalnost, ali za širu publiku.”

Dizajn zasnovan na performansama

Ispod oklopa, WRX560 krije moćne elemente koji osiguravaju optimalne performanse za zahtjevne kućne korisnike i mrežne entuzijaste. Pokrenut Wi-Fi 6 tehnologijom, WRX560 nudi velike brzine bežičnog prijenosa sa kombinovanom propusnošću do 3.000 Mbps1. Na taj način osigurava brzo preuzimanje i streaming bez korištenja keš memorije. Njegov četvorojezgarni procesor od 1,4 GHz i 512 MB RAM-a omogućavaju mu da rukuje do 150 povezanih uređaja bez zastoja.

Korak ispred većine potrošačkih rutera, WRX560 ima konfigurabilne 2,5 GbE WAN/LAN portove za podršku uređaja visokih performansi ili super brzih internetskih paketa. Pored toga, kompatibilnost sa novolicenciranim spektrom od 5,9 GHz omogućava pristup obimu bez smetnji za veće potencijalne brzine veze2 ali namijensko bežično povezivanje.

Besprijekorna povezanost za cijeli dom

WRX560 vključuje funkcije, ki izboljšajo brezžične povezave za hitrejšo in stabilnejšo povezljivost. Ta usmerjevalnik je mogoče vključiti v »Mesh« konfiguracijo z drugimi usmerjevalniki Synology za pokritost celotnega doma z visoko hitrim prenosom in pod enim skupnim Wi-FiWRX560 uključuje funkcije koje poboljšavaju bežične veze za brže i stabilnije povezivanje. Ovaj ruter se može uključiti u “Mesh” konfiguraciju sa drugim Synology ruterima za brzu pokrivenost cijele kuće pod jednim zajedničkim Wi-Fi imenom3. Korisnici sa postojećim Synology ruterima mogu izvući maksimum iz svog uređaja koristeći ga kao dodatnu Wi-Fi pristupnu tačku

Idealan za cijelu porodicu

WRX560 uključuje sveobuhvatan skup alata za roditeljsku kontrolu i mogućnosti Internet filtriranja kroz paket Safe Access, osiguravajući sigurnije korištenje Interneta za sve članove porodice.

Ograničavanje vremena korištenja ekrana za djecu

Roditelji mogu postaviti kvote korištenja interneta ili ograničiti pristup internetu na određene sate za svaki uređaj koji njihova djeca koriste, uključujući laptope, pametne telefone, tablete ili gaming konzole.

Filtriranje web sadržaja

Spriječite djeci pristup web stranicama za odrasle, nasilnim igrama i društvenim mrežama i filtrirajte neželjene rezultate pretraživanja. Korisnici mogu fleksibilno primijeniti filtere, kao što je ograničavanje društvenih medija tokom sati za domaći rad.

Kontrola upotrebe

Siguran pristup pruža uvid u aktivnosti djece na mreži, kao što je dnevna količina vremena provedenog na mreži ili da li su pokušala posjetiti neprikladne web stranice.

Napredne mrežne funkcije u Synology Router Manageru

Poznat po svojoj popularnosti među entuzijastima rutera, SRM uključuje mnoštvo naprednih mrežnih mogućnosti, uključujući hosting VPN servera, finu kontrolu korištenja propusnog opsega mrežnog uređaja i segmentaciju VLAN-a.

VPN Plus

Idealan je za rad na daljinu i korištenje u uredu. VPN Plus nudi mogućnost brzog uspostavljanja sigurnih konekcija na interne mreže iza rutera, premošćivanja više lokacija zajedno sa sigurnim IPsec tunelima za dijeljenje resursa na različitim mrežama i pristup desktop softveru s bilo kojeg mjesta koristeći Remote Desktop.

Upravljanje prometom

Ugrađeni alati za upravljanje saobraćajem u WRX560 pružaju korisnicima detaljan uvid i kontrolu nad njihovim mrežnim saobraćajem. Mogućnost pregleda detaljnih informacija o prometu aplikacija i uređaja i primjena upravljanja prometom i politika kvaliteta usluga, korisnici mogu optimizirati svoju mrežu u skladu sa svojim specifičnim potrebama.

VLAN segmentacija

Funkcija segmentacije virtuelne lokalne mreže (VLAN) omogućava korisnicima da kreiraju VLAN i definišu prilagođena pravila zaštitnog zida, politike kvaliteta usluge i politike pristupa za svaki VLAN. Za kućne korisnike, VLAN segmentacija se najčešće koristi za izolaciju ranjivih IoT uređaja od glavne mreže kako bi zaštitili PC i NAS od potencijalnih upada.

Daljinsko upravljanje

Mobilna aplikacija DS router nudi širok spektar funkcija, uključujući postavljanje rutera, praćenje prometa, roditeljsku kontrolu, kreiranje mreže za goste i upravljanje mrežom.

Dostupnost

WRX560 već dostupan u Bosni i Hercegovini. Za dodatne informacije obratite se lokalnom predstavniku Xenon forte d.o.o.

  1. Maksimalne brzine bežičnog prijenosa na frekvencijama od 2,4 GHz ili 5 GHz su 600 Mbps i 2400 Mbps, respektivno. Stvarni protok bežičnih podataka, pokrivenost bežičnom mrežom i maksimalan broj povezanih uređaja nisu zagarantovani i variraće u zavisnosti od klijentskih uređaja, uslova mreže i faktora okoline.
  2. Ovisno o lokalnim bežičnim propisima i korištenju korisnika.
  3. Detalje o kompatibilnosti mreže možete pronaći  ovdje.

Više informacija –>

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

07.05.2024

Synology rješenje za praćenje omogućava prepoznavanje registarskih tablica

Synology Surveillance Station sada podržava automatsko prepoznavanje registarskih tablica (ALPR). Usluga je omogućena u saradnji sa Plate Recognizer™. Partnerstvo pruža dodatne mogućnosti koje svi korisnici Synology NAS servera i mrežnih video rekordera mogu besplatno iskoristiti.

Pročitajte cijeli članak
30.10.2023

Synology je pokrenuo redizajniranu web stranicu za evaluaciju performansi

Redizajnirana web stranica statistike učinka donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i redizajniran interfejs. Omogućava korisnicima da brzo identifikuju, uporede i pronađu prava Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je uveo nove napredne funkcije u Active Insight rješenje

Synology je nadogradio Active Insight, platformu za praćenje zasnovanu na Cloudu. Usmjereno na dobavljače upravljanih sistema i velike poslovne korisnike, ažuriranje donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne sistemske metrike, kao i napredne funkcije praćenja i zaštite.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.