Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology u novoj 2022. godini

Jučer je Synology održao virtualni događaj na kojem je predstavio sljedeću generaciju svojih lokalnih i cloud rješenja. Najavljeni su operativni sistemi DSM 7.1, Surveillance Station 9.0 i SRM 1.3 i važna ažuriranja usluga u cloudu.

Synology je danas lansirao sljedeću generaciju svojih lokalnih rješenja i rješenja u cloudu. Najavila je operativne sisteme DSM 7.1, Surveillance Station 9.0 i SRM 1.3 i važna ažuriranja usluga u cloudu C2 Backup, C2 Identity, C2 Password, C2 Storage i C2 Transfer. Na predstavljanju, Synology je demonstrirala uzbudljive nove funkcije za svaki pojedinačni proizvod, sa značajnim poboljšanjima u korisničkom iskustvu, pouzdanosti i skalabilnosti u svim segmentima.

Lokalna rješenja

Upravljanje velikim količinama podataka

DSM 7.1 će donijeti lakše upravljanje i poboljšane mogućnosti dijeljenja datoteka uvođenjem podrške za višekanalni SMB protokol i DFS. Kompanije koje posluju sa više lokacija mogu iskoristiti prednosti Hybrid Share, koje također podržava C2 ​​Storage rješenje za pohranu u cloudu, kako bi smanjile ograničenja propusnosti i pojednostavile kolaborativni rad. U kombinaciji sa objedinjenim portalom datoteka Synology Drive i redizajniranom mobilnom aplikacijom, radne grupe imaju potpunu kontrolu nad svojim podacima, bez obzira na lokaciju.

Za administratore sistema, više korisnika i uređaja ne bi trebalo da znači više troškova upravljanja. Active Insight, usluga praćenja i rješavanja problema zasnovana na cloudu predstavljena sa DSM 7.0, nadograđena je dodatnim funkcijama. Hiper Backup poslovi sa bilo kojeg uređaja sada se mogu pratiti direktno iz Active Insight-a, osiguravajući da nikada ne zaboravite zadatak sigurnosne kopije. Više detalja o ažuriranjima sistema i analizi dnevnika izvlači važne informacije u prvi plan.

Nove mogućnosti kontrole propusnog opsega i prošireni skup pokretača u Active Backup for Business, kao i podrška za implementaciju virtuelnog DSM-a u MailPlus-u, daju IT timovima više alata za pojednostavljenje sistemskih operacija. DSM 7.1 će također uvesti podršku za sveobuhvatnu rezervnu kopiju DSM operativnog sistema, pružajući administratorima još jedan način zaštite i vraćanja čitavih Synology uređaja.

Brže, lakše, sigurnije

Surveillance Station 9.0 ima rafiniran korisnički interfejs koji korisnicima omogućava pristup svim potrebnim alatima brže nego ikada prije. Novi kontrolni centar, sa praktičnim sistemom kontrole reprodukcije i upozorenjima, centralizuje sve važne resurse. Bolja integracija mapa znači da se objekti na više lokacija također mogu efikasno nadgledati, pružajući timovima za bezbijednost tačne informacije i grafičke prikaze koji pojednostavljuju radnju kada je svaka sekunda važna.

Novi čarobnjak za povezivanje čini postavljanje kamera mnogo lakšim. Zahvaljujući mogućnosti uvoza i kopiranja postavki, stotine kamera se mogu instalirati za nekoliko minuta.

Poboljšanja centralnog sistema upravljanja (CMS), uključujući fleksibilne opcije ažuriranja uređaja, istovremeno dvostruko snimanje i HTTPS/SRTP podršku, pojednostavljuju instalacije koje se sada mogu obaviti sigurnije.

Nova Synology C2 Surveillance usluga će omogućiti kućnim korisnicima i poslovnim subjektima da istovremeno i bezbijedno snimaju snimke nadzornih kamera u C2 oblak. Sa manje od pet sekundi izgubljenog snimka, C2 Surveillance će osigurati da snimci budu uvijek dostupni, čak i u slučaju katastrofalnih događaja ili krađe instaliranog sistema na licu mjesta.

Novi NVR DVA1622 čini Synology-ov asortiman naprednog nadzora zasnovanog na vještačkoj inteligenciji, kao što je prepoznavanje lica i brojanje ljudi, pristupačnijim za manje prodavnice ili kućna okruženja. NVR serije DVA, zajedno sa softverom Surveillance Station 9.0, takođe se može pohvaliti mogućnošću prepoznavanja registarskih tablica.

Multi-Gigahertz bežične mreže, VLAN i još mnogo toga

SRM 1.3 operativni sistem, u kombinaciji sa novim Synology RT6600ax Wi-Fi 6 ruterom, donosi bržu mrežu i značajno proširuje mogućnosti upravljanja mrežom. SRM 1.3 dolazi s punom podrškom za VLAN kroz intuitivan interfejs koji možemo koristiti za particioniranje i odvajanje naših uređaja, uključujući IoT senzore i druge potencijalno nesigurne uređaje.

RT6600ax tropojasni ruter jedan je od prvih koji podržava prošireni spektar od 5,9 GHz, pružajući mnogo više prostora i kontinuirani rad za 160 MHz uređaje. 2,5 GbE port pruža podršku za bržu mrežnu i internet konekciju.

Redizajnirana aplikacija DS Router donosi gotovo sve mogućnosti upravljanja SRM-om na vaš pametni telefon. Kreiranje novih bežičnih mreža, konfiguriranje roditeljskog nadzora ili web filtriranja, postavljanje šema kontrole prometa i mnoštvo drugih korisnih funkcija sada su na samo nekoliko dodira.

to nije sve…

Synology je također najavio istraživanje i razvoj Scale-out servera datoteka kako bi zadovoljili još veće zahtjeve, bilo u pogledu performansi, dostupnosti usluga ili potreba upravljanja.

Cloud rješenja

Siguran cloud za sve

Nedavno predstavljena rješenja C2 Backup, Identity, Password i Transfer su nezavisne usluge za rješavanje specifičnih IT izazova na jednostavan i pristupačan način.

C2 Backup pojednostavljuje pravljenje sigurnosnih kopija kritičnih poslovnih uređaja i podataka, čak i za udaljene timove. Potpuna sigurnosna kopija uređaja u kombinaciji s praktičnim oporavkom na razini datoteke putem intuitivnog web portala pruža brzu i fleksibilnu zaštitu podataka.

C2 Identity zamjenjuje tradicionalne usluge direktorija sigurnim hibridnim pristupom s malim kašnjenjem, sa C2 serverima koji pružaju upravljanje, SSO usluge i lokalne LDAP čvorove za lokalne servere i uređaje samo za intranet. Uključene mogućnosti upravljanja Windows i macOS uređajima daju administratorima alate koji su im potrebni da zaštite svoje korisnike.

C2 Password omogućava jednostavno i pristupačno upravljanje lozinkama za sve korisnike. Usluga je besplatna za pojedince, ali košta 4,99 dolara godišnje za dijeljenje lozinke između do šest naloga bez ograničenja u broju povezanih uređaja.

C2 Transfer omogućava jednostavno i bezbijedno deljenje osjetljivih datoteka sa spoljnim korisnicima. Osim provjere identiteta, C2 Transfer lokalno šifrira sve datoteke, osiguravajući da podaci nikada ne završe u pogrešnim rukama, čak i kada su zajedničke veze nesigurne i izložene.

Synology konstantno dodaje nove funkcije uslugama C2, povećavajući upotrebljivost i skalabilnost usluge na zahtjev bez opterećenja korisnika održavanjem. Više mogućih lokacija za čuvanje podataka — uključujući novi centar podataka na Tajvanu, nedavno dodat postojećim u Frankfurtu i Sijetlu — omogućavaju administratorima da postignu maksimalnu usklađenost sa lokalnim propisima o čuvanju podataka. U 2022. Synology također planira uvesti uslugu C2 Object, koja će biti posvećena skladištenju aplikacija kompatibilnih sa S3.

Detalji događaja

Prezentacija Synology 2022 AND BEYOND, koja se održala 2. decembra 2021., može vam poslužiti detaljnijim objašnjenjem navedenih funkcija i još mnogo toga. Posjetite https://sy.to/2022.

Dostupnost

Synology DSM 7.1 i Surveillance Station 9.0 biće objavljeni u javnosti u prvom kvartalu 2022.

SRM 1.3 će biti lansiran zajedno sa novim ruterom RT6600ax, koji će biti dostupan u prvom kvartalu 2022. Podrška za RT2600ac i MR2200ac biće dodata u drugom kvartalu 2022. godine.

Detaljnije informacije o drugim funkcijama i uslugama bit će dostupne kasnije.

Kliknite za više informacija o Synology uređajima.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

13.06.2024

Synology premijerno predstavlja napredna rješenja na Synology Solution Exhibition 2024

Na izložbi Synology Solution 2024 na Tajvanu, Synology predstavlja pregled svojih naprednih rješenja za zaštitu i upravljanje podacima, kao i specijalizirana rješenja za praćenje.

Pročitajte cijeli članak
11.06.2024

Synology uvodi AI u službu za korisnike kako bi pružio brže i bolje korisničko iskustvo

Synology je krenuo u transformaciju globalne korisničke usluge integracijom umjetne inteligencije u cijeli proces, za koju očekuju da će značajno poboljšati učinkovitost i kvalitetu pružanja podrške.

Pročitajte cijeli članak
03.06.2024

Synology produbljuje integraciju sa AXIS port kontrolerima

Synology je proširio saradnju sa Axis Communications. Partnerstvo kombinuje video nadzor sa fizičkom kontrolom pristupa i nudi sveobuhvatno rješenje za osiguranje prostorija.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.