Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Mrežna oprema

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

BLI Keypoint Intelligence dodijelio je Kyoceri ljetni izbor za A3 uređaje za 2021.

Kyocera TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci dobili su Keypoint Intelligence - Buyers Lab Summer PICK nagradu. Nagrada se dodeljuje dva puta godišnje za kancelarijsku opremu koja se najbolje pokazala na testovima Keypoint Intelligence laboratorije u posljednjih šest meseci.

Kyocera Document Solutions Europe B.V., jedna od vodećih kompanija u oblasti rješenja za upravljanje dokumentima, dobila je nagradu Keypoint Intelligence – Buyers Lab Summer PICK za uređaje TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci. Nagrada se dodeljuje dva puta godišnje za kancelarijsku opremu koja se najbolje pokazala na testovima Keypoint Intelligence laboratorije u poslednjih šest meseci.

Kyocera pokazuje izdržljivost u proizvodima nižeg do srednjeg color ranga

“KYOCERA TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci pokazali su izuzetnu izdržljivost i lako ispunjavaju zahtjeve korisnika u malim i srednjim radnim grupama,” rekao je George Mikolay, pomoćnik direktora A3 uređaja za testiranje i proizvodnju u Keypoint Intelligence. „Osim toga, odlikuju se konzistentnošću u dizajnu i odličnom ukupnom upotrebljivošću i drajvera i kontrolne table, čineći uređaje lakim za upotrebu, bilo da štampaju, skeniraju ili kopiraju. Postižu veoma dobar kvalitet ispisa prilikom štampanja poslovne grafike u boji, ali i fotografija u boji, savršeno štampaju tekst, poboljšani tekst i polutonove, što znači da se korisnici uređaja mogu osloniti na izradu raznih vrsta ispisa.”

Kyocera Document Solutions podržava obradu kancelarijskih dokumenata sa MFP-ovima i štampačima koji kombinuju napredne funkcije i pouzdanost sa impresivnim zelenim akreditivima. Osim toga, kompanija se može pohvaliti dubokim razumijevanjem kancelarijskog okruženja i nudi softver koji omogućava digitalizaciju i automatizaciju tokova dokumenata, kao i rješenja koja povećavaju digitalnu sigurnost, produktivnost i efikasnost. Sa sveobuhvatnim rješenjima za upravljanje dokumentima, želi pomoći svojim korisnicima da rastu i razviju svoje poslovanje.

O Keypoint Intelligence

Već 60 godina kupci u industriji digitalne štampe i upravljanja dokumentima oslanjaju se na analitiku kompanije Keypoint Intelligence za nezavisno testiranje na terenu, laboratorijske podatke i opsežna istraživanja tržišta koja koriste za postizanje uspjeha proizvoda i poboljšanje prodaje. Keypoint Intelligence je prepoznat kao najpouzdaniji izvor u industriji za nepristrasne informacije, analize i nagrade zahvaljujući decenijama analitičarskog iskustva. Klijenti su koristili ovo kritično znanje za donošenje strateških odluka, svakodnevnu prodaju i poboljšanje funkcionalnosti proizvoda, pomažući im da postignu poslovne ciljeve i povećaju prodaju proizvoda. Sa fokusom na kupce i korisnike, Keypoint Intelligence nastavlja da se razvija kako se industrija mijenja širenjem ponude i ažuriranjem metoda. Istovremeno, razumije specifičnosti i pomaže transformirati proizvođače, prodajne kanale i njihove kupce u sektor digitalne štampe i upravljanja dokumentima.

O Buyers Lab Pick Awards

Buyers Lab Picks su jedinstveni u industriji i priznanja su zaslužena, jer su uređaji na testovima podvrgnuti temeljnom pregledu, uključujući opsežno testiranje izdržljivosti i evaluaciju ključnih karakteristika kao što su upotrebljivost, kvalitet štampe i vrijednost. Svaki proizvod koji prođe opsežna laboratorijska ispitivanja dobiva značku Buyers Lab preporučeno ili visoko preporučeno i certifikat o pouzdanosti, a najbolji uređaji postaju kandidati za titulu Pick.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

12.05.2023

KYOCERA je predstavila FOREARTH, inkjet tekstilni štampač

Korporacija KYOCERA predstavila je novi FOREARTH štampač, koji je dizajniran da gotovo u potpunosti eliminiše potrošnju vode prilikom štampanja robe, čime doprinosi smanjenju uticaja modne industrije na životnu sredinu.

Pročitajte cijeli članak
08.05.2023

Kyoto Prize 2023 u Oxfordu

Vlada Blavatnik, u partnerstvu sa Inamori fondacijom, 9. i 10. maja je domaćin predstavljanja dobitnika Kyoto nagrade. Kyoto nagradom, Inamori fondacija svake godine odaje priznanje pojedincima koji su pokazali izuzetna dostignuća u oblastima naprednih tehnologija, fundamentalnih naučnih disciplina, umetnosti i filozofije.

Pročitajte cijeli članak
29.03.2023

Kyocera povećava svoje ambicije na tržištu inkjet štampača

Kyocera će proširiti svoju ponudu uredske i proizvodne inkjet štampe akvizicijom francuske kompanije Nixka, koju su osnovali bivši zaposlenici Impike nakon što ju je zatvorio Xerox. Kyocerino preuzimanje 100% vlasništva nad Nixkom stupiće na snagu 1. aprila.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.