Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Mrežna oprema

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Servisni partneri

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

033 765 165

BLI Keypoint Intelligence dodijelio je Kyoceri ljetni izbor za A3 uređaje za 2021.

Kyocera TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci dobili su Keypoint Intelligence - Buyers Lab Summer PICK nagradu. Nagrada se dodeljuje dva puta godišnje za kancelarijsku opremu koja se najbolje pokazala na testovima Keypoint Intelligence laboratorije u posljednjih šest meseci.

Kyocera Document Solutions Europe B.V., jedna od vodećih kompanija u oblasti rješenja za upravljanje dokumentima, dobila je nagradu Keypoint Intelligence – Buyers Lab Summer PICK za uređaje TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci. Nagrada se dodeljuje dva puta godišnje za kancelarijsku opremu koja se najbolje pokazala na testovima Keypoint Intelligence laboratorije u poslednjih šest meseci.

Kyocera pokazuje izdržljivost u proizvodima nižeg do srednjeg color ranga

“KYOCERA TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci pokazali su izuzetnu izdržljivost i lako ispunjavaju zahtjeve korisnika u malim i srednjim radnim grupama,” rekao je George Mikolay, pomoćnik direktora A3 uređaja za testiranje i proizvodnju u Keypoint Intelligence. „Osim toga, odlikuju se konzistentnošću u dizajnu i odličnom ukupnom upotrebljivošću i drajvera i kontrolne table, čineći uređaje lakim za upotrebu, bilo da štampaju, skeniraju ili kopiraju. Postižu veoma dobar kvalitet ispisa prilikom štampanja poslovne grafike u boji, ali i fotografija u boji, savršeno štampaju tekst, poboljšani tekst i polutonove, što znači da se korisnici uređaja mogu osloniti na izradu raznih vrsta ispisa.”

Kyocera Document Solutions podržava obradu kancelarijskih dokumenata sa MFP-ovima i štampačima koji kombinuju napredne funkcije i pouzdanost sa impresivnim zelenim akreditivima. Osim toga, kompanija se može pohvaliti dubokim razumijevanjem kancelarijskog okruženja i nudi softver koji omogućava digitalizaciju i automatizaciju tokova dokumenata, kao i rješenja koja povećavaju digitalnu sigurnost, produktivnost i efikasnost. Sa sveobuhvatnim rješenjima za upravljanje dokumentima, želi pomoći svojim korisnicima da rastu i razviju svoje poslovanje.

O Keypoint Intelligence

Već 60 godina kupci u industriji digitalne štampe i upravljanja dokumentima oslanjaju se na analitiku kompanije Keypoint Intelligence za nezavisno testiranje na terenu, laboratorijske podatke i opsežna istraživanja tržišta koja koriste za postizanje uspjeha proizvoda i poboljšanje prodaje. Keypoint Intelligence je prepoznat kao najpouzdaniji izvor u industriji za nepristrasne informacije, analize i nagrade zahvaljujući decenijama analitičarskog iskustva. Klijenti su koristili ovo kritično znanje za donošenje strateških odluka, svakodnevnu prodaju i poboljšanje funkcionalnosti proizvoda, pomažući im da postignu poslovne ciljeve i povećaju prodaju proizvoda. Sa fokusom na kupce i korisnike, Keypoint Intelligence nastavlja da se razvija kako se industrija mijenja širenjem ponude i ažuriranjem metoda. Istovremeno, razumije specifičnosti i pomaže transformirati proizvođače, prodajne kanale i njihove kupce u sektor digitalne štampe i upravljanja dokumentima.

O Buyers Lab Pick Awards

Buyers Lab Picks su jedinstveni u industriji i priznanja su zaslužena, jer su uređaji na testovima podvrgnuti temeljnom pregledu, uključujući opsežno testiranje izdržljivosti i evaluaciju ključnih karakteristika kao što su upotrebljivost, kvalitet štampe i vrijednost. Svaki proizvod koji prođe opsežna laboratorijska ispitivanja dobiva značku Buyers Lab preporučeno ili visoko preporučeno i certifikat o pouzdanosti, a najbolji uređaji postaju kandidati za titulu Pick.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

15.11.2022

AIVIKA Capture Pro Standalone - rešitev za zajem in obdelavo dokumentov

AIVIKA Capture Pro Standalone je namenjena zajemu in obdelavi vhodnih dokumentov, pri čemer je uvažanje datotek z uporabo različnih virov zasnovano kot namizna aplikacija in za delovanje ne potrebuje strežnika.

Pročitajte cijeli članak
15.11.2022

AIVIKA Capture Pro Standalone - rješenje za snimanje i obradu dokumenata

AIVIKA Capture Pro Standalone je dizajniran za snimanje i obradu ulaznih dokumenata, uvoz datoteka koristeći različite izvore je dizajniran kao desktop aplikacija i ne zahtijeva server za rad.

Pročitajte cijeli članak
29.09.2022

Keypoint Intelligence potvrđuje sigurnost Kyocera uređaja

Serija TASKalfa 3554ci može se pohvaliti sigurnošću koja prevazilazi industrijske standarde. Deset Kyocera A3 MFP-ova iz serije TASKalfa uspješno je prošlo rigorozni program testiranja BLI Security Validation Test, kompanije Keypoint Intelligence.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.