Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Gartner je stavio Kyoceru u Magični kvadrant pružalaca usluga upravljanja sadržajem

Kyocera Document Solutions Europe objavila je da je stavljena u Gartnerov Magični kvadrant pružalaca usluga upravljanja sadržajem. Kyocera je stavljena među glavne igrače u ovom izvještaju, po prvi put u svojoj istoriji.

Kyocera Document Solutions Europe Corporation je objavila da je uključena u Gartner Magic Quadrant za platforme za sadržajne usluge (CSP) – za pregled vam je potrebna pretplata na Gartner usluge. Kyocera je stavljena među glavne igrače u ovom izvještaju, po prvi put u svojoj historiji.

Gartnerov magični kvadrant je najvažniji izvještaj o istraživanju tržišta. Nudi sveobuhvatan prikaz položaja pojedinih aktera u istraživanom području. Provajderi se ocjenjuju na osnovu nekoliko kriterija, kao što su “integritet vizije” i “sposobnost izvršenja”. Navedeni izvještaj je objavljen 16. novembra i predstavlja Kyoceru kao nišu igrača.

Platforme usluga upravljanja sadržajem (CSP) Gartner definiše kao osnovne alate organizacije za upravljanje i organizovanje sadržaja. CSP-ovi nude zaposlenima moderan način pristupa i rada sa sadržajem koji prevazilazi organizaciona ograničenja i uređaje koji se koriste. Oni omogućavaju organizacijama da optimalno koriste različite vrste dokumenata (fakture, otpremnice, narudžbenice, dokaz o uplati, bankovni izvodi, e-maila, slike, audio datoteke, itd.) sa funkcijama kao što su snimanje dokumenata, centralno arhiviranje, automatizacija toka posla , saradnja i upravljanje dokumentima.

Kyocera jača svoj portfelj platformi usluga za upravljanje sadržajem, uključujući rješenja za upravljanje sadržajem preduzeća, kako bi bolje podržala svoje klijente i stvorila pametnije radno okruženje. Kao dio ove strategije, Ceyoniq Technology GmbH, DataBank IMX, LLC, Alos GmbH, Ever Team Software SAS i OPTIMAL SYSTEMS GmbH pridružili su se porodici Kyocera posljednjih godina, okupljajući vodeće tehnologije za zadovoljavanje različitih potreba kupaca.

„Proširenjem našeg portfelja i povećanjem sinergije, želimo da sadržajne usluge učinimo dostupnijim korisnicima svih veličina i industrija. Drago nam je što smo uključeni u Gartnerov Magični kvadrant za platforme za usluge sadržaja; nastavit ćemo raditi na proširenju našeg spektra rješenja kako bismo pomogli našim klijentima da iskoriste postojeće znanje i rješenja,” rekao je Kozo Teramoto, generalni direktor prodaje i marketinga u Kyocera Document Solutions Europe.

U Kyoceri su uvjereni da priznanje koje dobijaju postavljanjem u Gartnerov magični kvadrant kao nišnog igrača na tržištu platformi za upravljanje sadržajem utire put daljem širenju poslovanja na ovom tržištu. Zbog činjenice da su promjene na radnom mjestu i dalje brze, kompanija ostaje vjerna smjeru ponude rješenja koja će pomoći u digitalizaciji radnih mjesta i povećanju poslovne produktivnosti.

Izvor: Gartner Research Methodologies, Magic Quadrant https://www.gartner.com/en/research/methodologies/magic-quadrants-research.

Izvor: Gartner Research Methodologies, Magic Quadrant https://www.gartner.com/en/research/methodologies/magic-quadrants-research.

Izvor: Upravljanje sadržajem preduzeća odnosi se na rješenja za integraciju podataka, efikasno upravljanje i automatizaciju tokova rada dokumenata.

Gartnerovo ograničenje odgovornosti

Gartner ne podržava nijednog dobavljača, proizvod ili uslugu predstavljenu u njegovim istraživačkim publikacijama, niti savjetuje korisnicima tehnologije da biraju samo one dobavljače s najvišim ocjenama ili bilo kojom drugom oznakom. Gartnerove istraživačke publikacije sastoje se od mišljenja Gartnerove istraživačke organizacije i ne treba ih tumačiti kao činjenicu. Gartner se odriče svih garancija, izraženih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući bilo koje garancije o mogućnosti prodaje ili pogodnosti za određenu svrhu.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.05.2024

Kyocera je održala konferenciju za novinare na Drupi 2024 na kojoj je predstavila svoju viziju budućnosti produkcijske štampe

Kyocera Document Solutions je jučer ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare u Drupi 2024, na kojoj je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijske štampe. Uz već dobro afirmirani uređaj TASKalfa Pro 15000c, po prvi put u Europi je predstavljen i novi TASKalfa Pro 55000c.

Pročitajte cijeli članak
28.05.2024

Kyocera predstavlja produkcijski inkjet štampač s tintama na bazi vode na sajmu Drupa 2024

Manifestacija koja je počela danas u Dusseldorfu u Njemačkoj i trajat će do 7. juna, jedan je od najvažnijih događaja u sektoru produkcijske štampe u EMEA regionu. Posjetioci zainteresovani za razvoj industrije posjetit će i halu 8a/C20, gdje će se u Kyocerinom izložbenom prostoru upoznati s prednostima vodenog mlaznog štampanja.

Pročitajte cijeli članak
20.05.2024

Novi sistem proizvodnje solarne energije omogućit će smanjenje emisije CO2 za 4.210 tona godišnje

Očekuje se da će instalacija sistema za proizvodnju solarne energije smanjiti emisiju CO2 za 4.210 tona godišnje (što odgovara sadnji 300.694 stabala). Osim toga, ovaj obnovljivi izvor energije pokrivat će približno 41% električne energije koju potroši Kyocerina fabrika u Vijetnamu.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.