Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Mrežna oprema

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Kyocera će predstaviti svoj inkjet proizvodni štampač na virtual.drupa 2021

Kyocera će predstaviti svoj prvi inkjet proizvodni štampač TASKalfa Pro 15000c u virtuelnom izdanju Drupa. Najvažniji događaj u štamparskoj industriji virtual.drupa 2021 održat će se po prvi put online sljedeće sedmice - od 20. do 23. aprila.

Kyocera će predstaviti svoj prvi inkjet proizvodni štampač TASKalfa Pro 15000c u virtuelnom izdanju Drupa. Najvažniji događaj u štamparskoj industriji virtual.drupa 2021 održat će se po prvi put online sljedeće sedmice – od 20. do 23. aprila.

Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja zbog pandemije koronavirusa i trenutne situacije u Evropi, Drupa je najavila da će se prvo virtualno izdanje održati između 20. i 23. aprila 2021. Kyocera, jedan od vodećih provajdera u industriji rješenja za dokumente, odabrao je sajam virtual.drupa kao idealan događaj za predstavljanje prvog inkjet proizvodnog štampača TASKalfa Pro 15000c. Prezentacija će se fokusirati na prednosti koje uređaj donosi obrazovnim institucijama.

U vremenu strožih cijena i kraćih rokova proizvodnje, čak i najmanji problemi mogu značajno promijeniti krajnji rezultat. Bilo da se radi o problemu istovremene štampe na različitim vrstama papira, kao što su deblje korice i tanje unutrašnje stranice, za školske brošure i letke ili kada izdavači propuste prodajne prilike zbog nemogućnosti da ispune kratke narudžbe,sada postoji rješenje.

TASKalfa Pro 15000c donosi pristupačnu inkjet tehnologiju na tržište, omogućavajući obrazovnim institucijama da štampaju različite medije u velikim količinama pri velikim brzinama i po pristupačnoj cijeni. Osim toga, izdavači mogu štampati velike narudžbe knjiga na zahtjev. To im omogućava da odštampaju kopije koje su im trenutno potrebne, umjesto da gomilaju ogromne zalihe koje na kraju mogu propasti ako potražnja ne odgovara ponudi.

Sa decenijama iskustva u industriji, najnovija Kyocerina inovacija omogućava visokokvalitetno štampanje velikog obima. Sa mogućnošću miješanja medija – vrsta papira sa visokim kvalitetom i velikom brzinom, TASKalfa Pro 15000c je idealno rješenje.

„Ovaj uređaj predstavlja Kyocerin debi na tržištu inkjet proizvodnih štampača. Virtual.drupa je odgovarajuća platforma za predstavljanje mogućnosti TASKalfa Pro 15000c, posebno onima koji su uključeni u obrazovanje, sektor koji jasno dijeli našu posvećenost stvaranju svjetlije sutrašnjice“, rekao je Marcel Ebbenhorst, šef proizvodnog tiska u Kyocera Document Solutions Evropa.

U sklopu sajma virtual.drupa 2021, Kyocera će pripremiti dvije prezentacije s fokusom na oblasti transakcionog štampanja i direktne pošte. Pored toga, učesnici će moći da zakažu personalizovane sastanke jedan na jedan kako bi razgovarali o mnogim prednostima koje uređaj, sa svojim mogućnostima štampanja i završne obrade dokumenata, može donijeti njihovoj organizaciji prilikom štampanja pisama, zadataka i drugih proizvoda u obrazovanju.

“Obrazovanje vjerovatno ima raznovrsnije zahtjeve za štampu od bilo koje druge industrije. Stoga je ključno da koriste uređaj tako svestran i pouzdan kao što je TASKalfa Pro 15000c, koji ćemo predstaviti na virtual.drupa,” dodao je Ebbenhorst. „Sa fleksibilnim i dugotrajnim komponentama, seminarski radovi, teze, letci, radne sveske i drugi obrazovni proizvodi mogu se lako štampati. Da saznate više, povežite se s nama online.”

Program sajma virtual.drupa 2021 obećava da će biti spektakularna online proslava sektora štamparske tehnologije, okupljajući najbolje stručnjake i rješenja u industriji tokom četiri dana.

Kyocera vas posebno poziva na svoje webinare:

  • U utorak, 20. aprila, u 12:40 CET: Cut Sheet Inkjet: Savršen spoj za transakcijsko štampanje.
  • U četvrtak, 22. aprila, u 12:40 CET: Kyocerina Inkjet tehnologija: Povećanje produktivnosti putem direktne pošte.

Možete učestvovati tako što ćete se prijaviti za događaj. Nakon registracije, na e-mail ćete dobiti Zoom link do događaja. Da biste saznali više o sajmu i Kyocerinom učešću na događaju, kliknite na link.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

16.02.2023

Kyocera je dobila nagradu WorldStar 2023

Nagradom koju je primila Svjetska organizacija za pakovanje (WPO), Kyocera potvrđuje svoju posvećenost održivom razvoju svojih proizvoda i nastojanjima da očuva životnu sredinu. Ovo se odnosi i na ambalažu, gdje se uglavnom koriste kalupi od papirne mase i valoviti listovi od recikliranog papira. Praktično više ne koriste plastiku.

Pročitajte cijeli članak
09.02.2023

Na Hunkeler Innovationdays 2023, Kyocera će otkriti svoju viziju razvoja inkjet proizvodnih štampača

Na Hunkeler Innovationdays 2023, vodećem svjetskom sajmu tehnologija za štampanje, Kyocera će predstaviti svoj inkjet proizvodni štampač TASKalfa Pro 15000c. Sajam će se održati u izložbenom centru u Lucernu, Švajcarska, od 27. februara do 2. marta 2023. godine.

Pročitajte cijeli članak
05.01.2023

MyQ Roger je dobio platinasto priznanje od BLI Keypoint Intelligence

MyQ Roger je dobio najvišu platinastu ocjenu u laboratoriji za testiranje BLI Keypoint Intelligence. Izvještaj objašnjava karakteristike i prednosti koje su mobilnom rješenju za upravljanje ispisom donijele najveću moguću ocjenu. "MyQ Roger je digitalni lični asistent koji pomaže radnicima u udaljenim, hibridnim i "hot-desk" okruženjima (nekoliko zaposlenih dijeli jedno radno mjesto) da pređu sa tradicionalnog načina rada na moderno, intuitivno digitalno radno okruženje." - Keypoint Intelligence

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.