Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Mrežna oprema

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Servisni partneri

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

033 765 165

Kyocera dobila titulu glavnog igrača u IDC MarketScape: Svjetska sigurnosna rješenja i usluge Hardcopy 2019-2020 Procjena dobavljača

Kyocera Document Solutions Inc., jedna od vodećih kompanija u oblasti rješenja za dokumente, proglašena je za „glavnog igrača“ u najnovijem IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment.

Kyocera Document Solutions Inc., jedna od vodećih kompanija u oblasti rješenja za dokumente, proglašena je za „glavnog igrača“ u najnovijem IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment.

Izveštaj o istraživanju se može naći u IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment (Decembar 2019, IDC #US44811119).

IDC MarketScape istraživanje pokriva različite dobavljače hardvera za štampanje zasnovano na sveobuhvatnom programu za procjenu sigurnosti koji dobavljači pružaju kao jednu funkciju ili kao kompletno rješenje u okviru svoje ponude usluga za ispis i upravljanje dokumentima.

Kyocera nudi višeslojni pristup sigurnosti štampanja fokusiran na četiri ključne oblasti: sigurnost na nivou uređaja, autentikacija, softver / SaaS i konsultantske usluge. Kyocera nudi širok spektar sigurnosnih mogućnosti, uključujući enkripciju podataka, upravljanje uređajima i ispisom i zaštitu od zlonamjernog softvera.

IDC MarketScape istraživanje pokriva različite dobavljače hardvera za štampanje zasnovano na sveobuhvatnom programu za procjenu sigurnosti koji dobavljači pružaju kao jednu funkciju ili kao kompletno rješenje u okviru svoje ponude usluga za ispis i upravljanje dokumentima.

“Kako tehnologija postaje složenija, tako i problemi sa kojima se suočavaju preduzeća postaju sve složeniji. Kyocera razvija odgovore na izazove budućnosti”, rekao je Keisuke Koyama, generalni direktor marketinga u Kyoceri. „Razvojom naših uređaja i rješenja opremljenih najnaprednijim sigurnosnim funkcijama primjenjivim u našoj industriji i jačanjem mogućnosti naših sigurnosnih usluga kroz nova partnerstva i akvizicije, Kyocera ima za cilj da svojim klijentima pruži sigurno i kancelarijsko okruženje bez rizika.” dodao je Keisuke Koyama.

*1ECM (Enterprise Content Management) je skup unaprijed definisanih procesa, strategija i alata koji omogućavaju kompaniji da efikasno pribavlja, organizuje, pohranjuje i prosleđuje kritične informacije svojim zaposlenima, poslovnim akterima i klijentima.

*2BPO (Business Process Outsourcing) je zaključivanje ugovora za obavljanje određenih poslovnih zadataka sa eksternim izvođačima.

#

O IDC MarketScape

IDC MarketScape model analize je dizajniran da pruži pregled konkurentske sposobnosti dobavljača ICT (informacionih i komunikacijskih tehnologija) na datom tržištu. Metodologija istraživanja koristi strogu metodologiju bodovanja zasnovanu na kvalitativnim i kvantitativnim kriterijumima, što rezultira jedinstvenim grafičkim prikazom pozicije svakog prodavca na datom tržištu. IDC MarketScape pruža jasan okvir u kojem se ponude proizvoda i usluga, mogućnosti i strategije te trenutni i budući tržišni uspjesi dobavljača IKT tehnologije mogu smisleno upoređivati. Okvir također pruža kupcima tehnologije procjenu od 360 stepeni o prednostima i slabostima trenutnih i potencijalnih dobavljača.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

15.11.2022

AIVIKA Capture Pro Standalone - rešitev za zajem in obdelavo dokumentov

AIVIKA Capture Pro Standalone je namenjena zajemu in obdelavi vhodnih dokumentov, pri čemer je uvažanje datotek z uporabo različnih virov zasnovano kot namizna aplikacija in za delovanje ne potrebuje strežnika.

Pročitajte cijeli članak
15.11.2022

AIVIKA Capture Pro Standalone - rješenje za snimanje i obradu dokumenata

AIVIKA Capture Pro Standalone je dizajniran za snimanje i obradu ulaznih dokumenata, uvoz datoteka koristeći različite izvore je dizajniran kao desktop aplikacija i ne zahtijeva server za rad.

Pročitajte cijeli članak
29.09.2022

Keypoint Intelligence potvrđuje sigurnost Kyocera uređaja

Serija TASKalfa 3554ci može se pohvaliti sigurnošću koja prevazilazi industrijske standarde. Deset Kyocera A3 MFP-ova iz serije TASKalfa uspješno je prošlo rigorozni program testiranja BLI Security Validation Test, kompanije Keypoint Intelligence.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.