Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Kyocera je predstavila novu seriju TASKalfa uređaja

Serija TASKalfa 7054ci/7004i nudi najbolja poslovna rješenja u klasi koja zadovoljavaju potrebe rastućih organizacija, bez obzira na industriju ili veličinu. Celokupna ponuda se sastoji od četiri multifunkcionalna uređaja A3 formata u boji: TASKalfa 7054ci, 6054ci, 5054ci i 4054ci i tri crno-bijela uređaja: TASKalfa 7004i; 6004i i 5004i. Viša klasa nove serije Kyocera TASKalfa 7054ci/7004i uređaja donosi najbolju sigurnost u svojoj klasi i tradicionalni kvalitet štampe i dorade dokumenata.

Zahvaljujući razvoju tehnologija koje omogućavaju pametnu transformaciju načina rada, kompanije doživljavaju radikalne promjene u poslovnom okruženju. Uticaj se može osjetiti u načinu na koji radimo, sarađujemo, razvijamo inovacije i širimo organizacije. Pri tome, kompanijama je potreban partner koji im može pomoći da se fokusiraju na kritične potrebe bez ugrožavanja osnovnih tokova posla. Ovo je više nego moguće sa najnovijom Kyocerinom pametnom A3 TASKalfa 7054ci/7004i serijom MFP-a.

Prilikom razvoja novih proizvoda, Kyocera sarađuje sa liderima u kompanijama koje koriste njegove uređaje kako bi obezbijedile prava rješenja za efikasno upravljanje radnim okruženjima koja se brzo razvijaju. Serija TASKalfa 7054ci/7004i nudi najbolja poslovna rješenja u klasi koja zadovoljavaju potrebe rastućih organizacija, bez obzira na industriju ili veličinu. Cjelokupna ponuda se sastoji od četiri multifunkcionalna uređaja A3 formata u boji: TASKalfa 7054ci, 6054ci, 5054ci i 4054ci i tri crno-bela uređaja: TASKalfa 7004i; 6004i i 5004i.

Prilikom razvoja novih proizvoda, Kyocera radi u saradnji sa liderima kompanija koje koriste njene uređaje kako bi pružila prava rješenja za efikasno upravljanje radnim okruženjima koja se brzo razvijaju. TASKalfa 7054ci/7004i serija pruža najbolja poslovna rješenja u klasi koja zadovoljava potrebe rastućih organizacija, bez obzira na industriju ili veličinu. Cjelokupna ponuda se sastoji od četiri multifunkcionalna uređaja A3 formata: TASKalfa 7054ci, 6054ci, 5054ci i 4054ci i tri crno-bela uređaja: TASKalfa 7004i; 6004i i 5004i.

Sigurnost dokumenata

Nova serija TASKalfa 7054ci donosi niz novih sigurnosnih poboljšanja, uključujući upravljanje sigurnosnim dnevnikom, automatsku verifikaciju certifikata, poboljšane komunikacijske protokole, digitalni potpis i enkripciju emaila.

Tehnološke inovacije

Zahvaljujući tehnologijama zasnovanim na vještačkoj inteligenciji (AI), korisnici mogu očekivati ​​povećanje produktivnosti. Uređaji iz serije TASKalfa 7054ci/7004i daju rezultate boljeg kvaliteta za manje vremena nego ikada prije.

Poboljšana upotrebljivost

Sa novim, pojednostavljenim korisničkim interfejsom, ovi uređaji kombinuju jedinstveni dizajn proizvoda sa intuitivnim karakteristikama za svestrano uživanje u štampanju.

Ekološki prihvatljivo

Razvoj novih A3 multifunkcionalnih uređaja je još jedan važan korak u ovoj strategiji za Kyoceru, koja se zasniva na filozofiji odgovornog upravljanja prirodnim resursima. Potrošnja energije u režimu mirovanja značajno je smanjena u čitavom asortimanu proizvoda. Ovo ne samo da pomaže u poboljšanju ekoloških kredibiliteta kompanije, već i doprinosi značajnim uštedama u potrošnji električne energije.

„Ostajemo fokusirani na kupca u pružanju inovativne tehnologije i rješenja koja rješavaju stvarne poslovne izazove,“ kaže Sylvester de Koning, stručnjak za marketing proizvoda u Kyocera Document Solutions Europe. „Efikasan rad sa pouzdanim sigurnosnim protokolima, koji ne pate od kvaliteta ispisa, samo je dio onoga što novi uređaji nude korisnicima. Kompanije se mogu nastaviti fokusirati na stvaranje nove vrijednosti u svojim industrijama bez brige i vjerovati rješenjima koja nova tehnologija nudi.”

Sa brzinom štampanja od 40 do 70 stranica u minuti i brzinom skeniranja do 274 slike u minuti, serija TASKalfa 7054ci/7004i pruža nevjerovatan kvalitet bez čekanja. Uz to, sa ulaznim kapacitetom skenera od 320 stranica i Kyocerinom reputacijom za visoku pouzdanost, ovi svestrani višenamjenski uređaji su pravi radni konji.

Sve snažniji trend uvođenja hibridnog načina rada u kompanijama otvara nove mogućnosti sigurnosnih rizika, a organizacije su još ranjivije. Kao odgovor na ove izazove, novi TASKalfa uređaji već su standardno opremljeni poboljšanom verzijom kopiranja ID kartica, a sigurnosna ažuriranja se stalno pokreću u pozadini uređaja za više zadataka. Rezultat je zajednička, ažurna zaštita podataka u svim povjerljivim dokumentima kojom je lako upravljati zahvaljujući jedinstvenom korisničkom interfejsu.

Koristeći najnoviju Kyocerinu tehnologiju umjetne inteligencije (AI), korisnici mogu istaknuti ili obrisati rukom napisane dijelove dokumenta bez promjene formata ili slike prilikom skeniranja. Funkcija Super Resolution, koju pokreće AI, omogućava vam da poboljšate kvalitet fotografija ili logotipa niske rezolucije.

Uz bogat izbor mogućnosti proširenja uređaja i širok spektar izlaznih opcija, ovi uređaji su dizajnirani da rastu s vašim poslovanjem. Kako potražnja kupaca i tržišne prilike rastu, tako rastu i mogućnosti novih TASKalfa štampača, omogućavajući korisnicima da dosljedno isporučuju najbolju uslugu svojim klijentima.

„Naši kupci su u srcu našeg poslovanja i radimo s njima kako bismo pružili iskustvo koje im nudi mogućnost kontrole i proizvodnje odabranog proizvoda sa apsolutnim profesionalizmom, prilagođenim njihovim potrebama“, zaključuje g. Koning.

Za više informacija posjetite web stranicu: https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/en/products/mfp.html ili

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.05.2024

Kyocera je održala konferenciju za novinare na Drupi 2024 na kojoj je predstavila svoju viziju budućnosti produkcijske štampe

Kyocera Document Solutions je jučer ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare u Drupi 2024, na kojoj je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijske štampe. Uz već dobro afirmirani uređaj TASKalfa Pro 15000c, po prvi put u Europi je predstavljen i novi TASKalfa Pro 55000c.

Pročitajte cijeli članak
28.05.2024

Kyocera predstavlja produkcijski inkjet štampač s tintama na bazi vode na sajmu Drupa 2024

Manifestacija koja je počela danas u Dusseldorfu u Njemačkoj i trajat će do 7. juna, jedan je od najvažnijih događaja u sektoru produkcijske štampe u EMEA regionu. Posjetioci zainteresovani za razvoj industrije posjetit će i halu 8a/C20, gdje će se u Kyocerinom izložbenom prostoru upoznati s prednostima vodenog mlaznog štampanja.

Pročitajte cijeli članak
20.05.2024

Novi sistem proizvodnje solarne energije omogućit će smanjenje emisije CO2 za 4.210 tona godišnje

Očekuje se da će instalacija sistema za proizvodnju solarne energije smanjiti emisiju CO2 za 4.210 tona godišnje (što odgovara sadnji 300.694 stabala). Osim toga, ovaj obnovljivi izvor energije pokrivat će približno 41% električne energije koju potroši Kyocerina fabrika u Vijetnamu.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.