Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Kyocera podiže ljestvicu s obnovljenom TASKalfa serijom pametnih A3 uređaja u boji

Kyocera je predstavila obnovljene uređaje iz serije multitasking A3 uređaja u boji TASKalfa 3554ci i TASKalfa 2554ci, koji su prilagođeni novim hibridnim oblicima poslovanja. Uređaji donose najnoviju tehnologiju, kao što je umjetna inteligencija (AI), i nude rješenja koja će povećati produktivnost i pomoći kompanijama da rade pametnije i postižu bolje rezultate za manje vremena.

Godina 2020. donijela nam je niz izazova kojima su se organizacije morale prilagoditi što prije. Došlo je do brzog prelaska na povećan rad od kuće, što je rezultiralo ubrzanom digitalizacijom poslovanja. Kyocera se također uspješno prilagodila promenjenim uslovima, o čemu svjedoče i obnovljeni uređaji iz serije multitasking A3 uređaja u boji TASKalfa 3554ci i TASKalfa 2554ci, koji su prilagođeni novim hibridnim oblicima poslovanja

Oba uređaja donose najnoviju tehnologiju zasnovanu na umjetnoj inteligenciji (AI) i nude rješenja koja će povećati produktivnost i pomoći kompanijama da rade pametnije i postižu bolje rezultate za manje vremena.

„Novi uređaji potvrđuju Kyocerinu posvećenost inovacijama orijentiranim na kupca. Potrebe naših kupaca se stalno mijenjaju tokom ovog perioda neizvjesnosti i spremni smo da prihvatimo izazov i pružimo kvalitetna rješenja koja rješavaju stvarne poslovne probleme“, rekao je Sylvester de Koning, stručnjak za marketing proizvoda u Kyocera Document Solutions Europe.

„Povećane brzine ispisa i skeniranja, vodeće sigurnosne mogućnosti u industriji i jednostavan interfejs za upravljanje uređajem su karakteristike koje nas ispunjavaju povjerenjem da će novi TASKalfa uređaji pomoći našim klijentima da povećaju efikasnost svog poslovanja dok nude alate za kreiranje novih vrijednosti za njihovu kompaniju.”

Sa brzinom štampanja od 35 odnosno 25 stranica u minuti i brzinom skeniranja do 200 slika u minuti, TASKalfa 3554ci i TASKalfa 2554ci pružaju izuzetan kvalitet bez čekanja na otiske. Uz to, oba uređaja imaju ulazni kapacitet skenera od 320 stranica. Uzimajući u obzir tradicionalnu pouzdanost Kyocerinih proizvoda, možemo biti sigurni da su ova dva svestrana višenamjenska uređaja napravljena za dugotrajan pouzdan rad.

Hibridni način poslovanja, u kojem zaposleni sve više rade sa udaljenih lokacija ili kod kuće, stavio je kompanije pred nove sigurnosne izazove koji čine najnoviju tehnologiju apsolutno neophodnom za zaštitu podataka. Zbog toga se novi TASKalfa uređaji mogu pohvaliti poboljšanom funkcijom kopiranja ID kartice, a sigurnosna ažuriranja multifunkcionalnih uređaja kontinuirano se provode, čime proizvođač osigurava da povjerljivi dokumenti dobiju najmoderniju zaštitu. Zbog jedinstvenog korisničkog interfejsa, upravljanje novitetima je jednostavno i efikasno.

Najnovija AI tehnologija omogućava korisnicima da istaknu ili prepišu rukom napisane dijelove dokumenta bez potrebe za promjenom formata ili slike prilikom skeniranja. Funkcija Super Resolution, također zasnovana na umjetnoj inteligenciji, omogućava korisnicima da udahnu novi život i poboljšaju kvalitet fotografija niske rezolucije i slika slabo prepoznatljivih logotipa.

Oba uređaja su dizajnirana da rastu s kompanijom korisnika i imaju veliku proširivost i dodatne opcije. Kako potrebe korisnika i tržišne prilike rastu, tako rastu i mogućnosti novih multifunkcionalnih uređaja TASKalfa, omogućavajući korisnicima da kontinuirano pružaju najbolju uslugu svojim kupcima.

“Uzbuđeni smo što možemo našim kupcima ponuditi personalizirano iskustvo korištenja naših uređaja. Novi TASKalfas korisnicima nude fleksibilnost i kontrolu nad visokokvalitetnim rezultatom koji im je potreban u radu. Ovo je neprocjenjivo bogatstvo za današnje kompanije“, zaključio je gospodin Koning.

Kyocera, sa svojim holističkim pristupom dokumentacijskim rješenjima zasnovanim na čvrstom temelju najsavremenije tehnologije, stručnosti i snažnoj orijentaciji na kupca, uvjerena je da će moderne kompanije biti zainteresirane za usvajanje novih uređaja, koji im donose sveobuhvatan i trajno rješenje za štampanje i upravljanje dokumentima.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.05.2024

Kyocera je održala konferenciju za novinare na Drupi 2024 na kojoj je predstavila svoju viziju budućnosti produkcijske štampe

Kyocera Document Solutions je jučer ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare u Drupi 2024, na kojoj je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijske štampe. Uz već dobro afirmirani uređaj TASKalfa Pro 15000c, po prvi put u Europi je predstavljen i novi TASKalfa Pro 55000c.

Pročitajte cijeli članak
28.05.2024

Kyocera predstavlja produkcijski inkjet štampač s tintama na bazi vode na sajmu Drupa 2024

Manifestacija koja je počela danas u Dusseldorfu u Njemačkoj i trajat će do 7. juna, jedan je od najvažnijih događaja u sektoru produkcijske štampe u EMEA regionu. Posjetioci zainteresovani za razvoj industrije posjetit će i halu 8a/C20, gdje će se u Kyocerinom izložbenom prostoru upoznati s prednostima vodenog mlaznog štampanja.

Pročitajte cijeli članak
20.05.2024

Novi sistem proizvodnje solarne energije omogućit će smanjenje emisije CO2 za 4.210 tona godišnje

Očekuje se da će instalacija sistema za proizvodnju solarne energije smanjiti emisiju CO2 za 4.210 tona godišnje (što odgovara sadnji 300.694 stabala). Osim toga, ovaj obnovljivi izvor energije pokrivat će približno 41% električne energije koju potroši Kyocerina fabrika u Vijetnamu.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.