Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Kyocera povećava efikasnost i sigurnost uvođenjem novog A3 štampača

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe predstavila je svoj najnoviji uređaj, crno-bijeli A3 štampač ECOSYS P4140dn. Novina je nadogradnja uspješnog modela ECOSYS P4040dn. Može da se pohvali brzinom štampanja od 40 stranica u minuti i brzim odjavom prve stranice za 6,3 sekunde, što je poboljšanje od 16% u odnosu na svog prethodnika.

Kyocera Document Solutions Europe Corporation predstavila je svoj najnoviji uređaj, crno-bijeli A3 štampač, nastavljajući ponosnu tradiciju jedne od vodećih kompanija u oblasti upravljanja dokumentima. Kyocera je stekla reputaciju za upravljanje dokumentima od kraja do kraja i kvalitetno štampanje za preduzeća bez ugrožavanja sigurnosti podataka.

Novi ECOSYS P4140dn je najnoviji laserski štampač iz porodice ECOSYS, koji je prvi put predstavljen davne 1992. godine. Dizajniran je da na održiv način ispuni sve zahtjeve za efikasno upravljanje štampanjem u modernim preduzećima.

Štampač može da se pohvali brzinom štampanja od 40 stranica u minuti i brzim izbacivanjem prve stranice za 6,3 sekunde, što predstavlja poboljšanje od 16% u odnosu na svog prethodnika. U kombinaciji sa dugotrajnim komponentama, novi ECOSYS P4140dn je idealan izbor za poboljšanje ukupne produktivnosti u radnim grupama srednjih i velikih preduzeća.

Novi crno-beli A3 štampač može se pohvaliti brojnim poboljšanjima, kao što su brže štampanje prve stranice, povećan kapacitet memorije (2.560 MB) i, zahvaljujući centralnom procesoru sa frekvencijom od 1.200 MHz, poboljšana brzina obrade podataka.

Dodatne funkcije namijenjene korisnicima u velikim i srednjim kompanijama uključuju tihi rad uređaja, daljinsko štampanje zahvaljujući AirPrint i WiFi-Direct mogućnostima i poboljšanu sigurnost podataka koju obezbjeđuje Data Security Kit i fiksni ključ za šifriranje.

Kao i kod svih uređaja iz serije ECOSYS, novi proizvod je također razvijen sa snažnim naglaskom na najmanji mogući utjecaj na okoliš. Sa smanjenim TEC vrijednostima i usklađenošću sa Energy Star propisima, moguće je povećati efikasnost uz istovremeno smanjenje ugljičnog otiska kompanije.

Zelda Emmerick, specijalista za hardverski marketing u Kyocera Document Solutions Europe vjeruje da najnovija akvizicija, koja je nadogradnja na popularni model P4040dn, uvelike unapređuje Kyocerin portfolio: „Serija ECOSYS nastavlja biti ključni dio naše ponude. Novi uređaj se zasniva na bogatoj tradiciji proizvodnje inovativnih i ekološki prihvatljivih proizvoda koji su savršeni za radne grupe svih oblika i veličina.”

„Zahvaljujući bržem prvom ispisu i nizu funkcija vezanih za sigurnost, ECOSYS P4140dn omogućava korisnicima da budu efikasniji, istovremeno osiguravajući da njihovi podaci ostaju sigurni. Ovo je minimalni zahtjev u svakoj kompaniji koja želi optimizirati svoje procese štampanja.”

U vrijeme kada potražnja za održivim rješenjima i strah od gubitka ili curenja podataka nikada nisu bili veći, Kyocera prepoznaje potrebu da se više fokusira na elemente sigurnosti podataka i efikasnost procesa upravljanja. ECOSYS P4140dn odražava posvećenost kompanije da nastavi da unapređuje svoje proizvode i usluge u korist korisnika širom svijeta.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.05.2024

Kyocera je održala konferenciju za novinare na Drupi 2024 na kojoj je predstavila svoju viziju budućnosti produkcijske štampe

Kyocera Document Solutions je jučer ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare u Drupi 2024, na kojoj je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijske štampe. Uz već dobro afirmirani uređaj TASKalfa Pro 15000c, po prvi put u Europi je predstavljen i novi TASKalfa Pro 55000c.

Pročitajte cijeli članak
28.05.2024

Kyocera predstavlja produkcijski inkjet štampač s tintama na bazi vode na sajmu Drupa 2024

Manifestacija koja je počela danas u Dusseldorfu u Njemačkoj i trajat će do 7. juna, jedan je od najvažnijih događaja u sektoru produkcijske štampe u EMEA regionu. Posjetioci zainteresovani za razvoj industrije posjetit će i halu 8a/C20, gdje će se u Kyocerinom izložbenom prostoru upoznati s prednostima vodenog mlaznog štampanja.

Pročitajte cijeli članak
20.05.2024

Novi sistem proizvodnje solarne energije omogućit će smanjenje emisije CO2 za 4.210 tona godišnje

Očekuje se da će instalacija sistema za proizvodnju solarne energije smanjiti emisiju CO2 za 4.210 tona godišnje (što odgovara sadnji 300.694 stabala). Osim toga, ovaj obnovljivi izvor energije pokrivat će približno 41% električne energije koju potroši Kyocerina fabrika u Vijetnamu.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.