Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Mrežna oprema

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Servisni partneri

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

033 765 165

Kyocera povećava efikasnost i sigurnost uvođenjem novog A3 štampača

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe predstavila je svoj najnoviji uređaj, crno-bijeli A3 štampač ECOSYS P4140dn. Novina je nadogradnja uspješnog modela ECOSYS P4040dn. Može da se pohvali brzinom štampanja od 40 stranica u minuti i brzim odjavom prve stranice za 6,3 sekunde, što je poboljšanje od 16% u odnosu na svog prethodnika.

Kyocera Document Solutions Europe Corporation predstavila je svoj najnoviji uređaj, crno-bijeli A3 štampač, nastavljajući ponosnu tradiciju jedne od vodećih kompanija u oblasti upravljanja dokumentima. Kyocera je stekla reputaciju za upravljanje dokumentima od kraja do kraja i kvalitetno štampanje za preduzeća bez ugrožavanja sigurnosti podataka.

Novi ECOSYS P4140dn je najnoviji laserski štampač iz porodice ECOSYS, koji je prvi put predstavljen davne 1992. godine. Dizajniran je da na održiv način ispuni sve zahtjeve za efikasno upravljanje štampanjem u modernim preduzećima.

Štampač može da se pohvali brzinom štampanja od 40 stranica u minuti i brzim izbacivanjem prve stranice za 6,3 sekunde, što predstavlja poboljšanje od 16% u odnosu na svog prethodnika. U kombinaciji sa dugotrajnim komponentama, novi ECOSYS P4140dn je idealan izbor za poboljšanje ukupne produktivnosti u radnim grupama srednjih i velikih preduzeća.

Novi crno-beli A3 štampač može se pohvaliti brojnim poboljšanjima, kao što su brže štampanje prve stranice, povećan kapacitet memorije (2.560 MB) i, zahvaljujući centralnom procesoru sa frekvencijom od 1.200 MHz, poboljšana brzina obrade podataka.

Dodatne funkcije namijenjene korisnicima u velikim i srednjim kompanijama uključuju tihi rad uređaja, daljinsko štampanje zahvaljujući AirPrint i WiFi-Direct mogućnostima i poboljšanu sigurnost podataka koju obezbjeđuje Data Security Kit i fiksni ključ za šifriranje.

Kao i kod svih uređaja iz serije ECOSYS, novi proizvod je također razvijen sa snažnim naglaskom na najmanji mogući utjecaj na okoliš. Sa smanjenim TEC vrijednostima i usklađenošću sa Energy Star propisima, moguće je povećati efikasnost uz istovremeno smanjenje ugljičnog otiska kompanije.

Zelda Emmerick, specijalista za hardverski marketing u Kyocera Document Solutions Europe vjeruje da najnovija akvizicija, koja je nadogradnja na popularni model P4040dn, uvelike unapređuje Kyocerin portfolio: „Serija ECOSYS nastavlja biti ključni dio naše ponude. Novi uređaj se zasniva na bogatoj tradiciji proizvodnje inovativnih i ekološki prihvatljivih proizvoda koji su savršeni za radne grupe svih oblika i veličina.”

„Zahvaljujući bržem prvom ispisu i nizu funkcija vezanih za sigurnost, ECOSYS P4140dn omogućava korisnicima da budu efikasniji, istovremeno osiguravajući da njihovi podaci ostaju sigurni. Ovo je minimalni zahtjev u svakoj kompaniji koja želi optimizirati svoje procese štampanja.”

U vrijeme kada potražnja za održivim rješenjima i strah od gubitka ili curenja podataka nikada nisu bili veći, Kyocera prepoznaje potrebu da se više fokusira na elemente sigurnosti podataka i efikasnost procesa upravljanja. ECOSYS P4140dn odražava posvećenost kompanije da nastavi da unapređuje svoje proizvode i usluge u korist korisnika širom svijeta.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

15.11.2022

AIVIKA Capture Pro Standalone - rešitev za zajem in obdelavo dokumentov

AIVIKA Capture Pro Standalone je namenjena zajemu in obdelavi vhodnih dokumentov, pri čemer je uvažanje datotek z uporabo različnih virov zasnovano kot namizna aplikacija in za delovanje ne potrebuje strežnika.

Pročitajte cijeli članak
15.11.2022

AIVIKA Capture Pro Standalone - rješenje za snimanje i obradu dokumenata

AIVIKA Capture Pro Standalone je dizajniran za snimanje i obradu ulaznih dokumenata, uvoz datoteka koristeći različite izvore je dizajniran kao desktop aplikacija i ne zahtijeva server za rad.

Pročitajte cijeli članak
29.09.2022

Keypoint Intelligence potvrđuje sigurnost Kyocera uređaja

Serija TASKalfa 3554ci može se pohvaliti sigurnošću koja prevazilazi industrijske standarde. Deset Kyocera A3 MFP-ova iz serije TASKalfa uspješno je prošlo rigorozni program testiranja BLI Security Validation Test, kompanije Keypoint Intelligence.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.