Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

MyQ X je predstavio potpuno opremljen ugrađeni terminal za Epson štampače

MyQ, nezavisni dobavljač softvera, dodao je ugrađeni terminal s punim mogućnostima u MyQ X porodicu rješenja za Epson štampače i MFP uređaje.
MyQ_Epson

MyQ, nezavisni dobavljač softvera, dodao je ugrađeni terminal s punim mogućnostima u MyQ X porodicu rješenja za Epson štampače i MFP uređaje.

Ljubljana, 15.7.2022. — Nova kompatibilnost aplikacije MyQ Embedded sa Epson uređajima koji podržavaju Epson Open Platform (EOP) uključuje najnovije funkcije kao što su napredno skeniranje, jednostavne funkcije, potpuna personalizacija i sigurna mobilna autentifikacija.

MyQ X povećava konkurentnost Epson uređaja

Prošlogodišnji pobjednik BLI “2021 Software Choice”, MyQ X je jedno od vodećih rješenja za upravljanje ispisom na tržištu, koje podržava širok spektar MFP dobavljača. Sa kompatibilnošću rješenja s MyQ, Epson je postao dio velike porodice različitih proizvođača. Pored toga, jedinstvene funkcije u MyQ omogućavaju korisnicima Epsona da efikasnije koriste svoje uređaje.

Glavne prednosti kompatibilnosti sa MyQ X

Svijest o okolišu — Epson je posvećen razvoju održivih proizvoda koji brinu o okolišu od dizajna do gotovog proizvoda. Njihovi uređaji, koji ne zahtijevaju grijanje, ne proizvode ozon i imaju najmanju količinu otpada, predstavljaju važan korak ka dugoročnoj održivosti. Ovdje se Epsonov put susreće s MyQ. Funkcionalnosti u MyQ X dizajnirane su da smanje ekološki otisak obrade dokumenata. Zahvaljujući posebnim korisničkim politikama ili funkcijama podizanja svijesti o okolišu, potrošni materijal se ne koristi nepotrebno.

Napredno skeniranje — MyQ X dolazi sa naprednim procesima skeniranja koji se mogu integrisati u poslovne procese korisnika. Prilagodljivo dugme za jednostavno skeniranje omogućava korisnicima da jednim klikom pošalju skenirane datoteke u određeno sanduče emaila, skladište u cloudu ili fasciklu i dodaju dodatne parametre datoteci, kao što su metapodaci. Skenirane dokumente može dalje obraditi mašina za skeniranje (OCR) i sačuvati u pretraživom PDF formatu ili obraditi eksternu OCR aplikaciju.

Sigurnost — Sigurnost korisnika je jedan od glavnih prioriteta MyQ rješenja. MyQ X može zaključati kontrolnu tablu Epson MFP-a sa dvofaktorskom autentifikacijom, koja može uključivati ​​ID, lozinku ili PIN prijavu i pristup QR kodu putem MyQ X mobilne aplikacije, omogućavajući korisnicima da bezbijedno preuzmu svoje dokumente sa štampača. MyQ također obezbjeđuje obrađene dokumente vodenim žigovima ili sigurnim bilješkama.

Brzo podešavanje — Instalacija i podešavanje MyQ X na čitavoj floti štampača može se obaviti na daljinu u samo nekoliko koraka. Sistem traži nove uređaje na mreži i automatski ih povezuje. IT administratori tada mogu postaviti uređaje u skladu sa pravilima svoje organizacije.

Računovodstvo i izveštavanje — MyQ X pruža detaljan pregled rada korisnika sa dokumentima za kontrolu troškova štampanja. Transparentna računovodstvena metoda koja se može organizirati prema mjestima troškova ili grupama, kvotama i kreditima, pojedinačnim projektima i naprednim opcijama izvještavanja omogućava organizacijama da prilagode rješenje svojim specifičnim računovodstvenim zahtjevima.

Personalizacija — MyQ X Embedded Terminal može se prilagoditi tako da zadovolji potrebe svakog korisnika ili odjeljenja, ubrzavajući obradu dokumenata korištenjem namjenskog dugmeta za štampanje/skeniranje jednim klikom. Organizacije mogu prilagoditi izgled svojih multifunkcionalnih kontrolnih ploča tako da odgovaraju vizualnoj slici svoje kompanije.

Mobilnost i pristupačnost — MyQ je opremljen MyQ X Mobile Client za mobilno štampanje u kancelariji ili van nje i sigurnu beskontaktnu autentifikaciju na uređajima za štampanje koji ne zahtjevaju čitače kartica. MyQ X web korisnički interfejs je također WCAG 2.1 AA certificiran, osiguravajući web pristupačnost za korisnike sa specifičnim potrebama i može se integrirati u projekte koji zahtijevaju ovu vrstu optimizacije.

MyQ u Epsonu

Dugoročna održivost je važan dio misije MyQ. Zbog toga je MyQ odlučio da sarađuje sa Epsonom, koji je poznat po svom snažnom ekološkom pristupu. Osim toga, Epsonova poboljšana kompatibilnost sa rješenjem za štampanje kompatibilnim sa više proizvođača pruža savršen spoj za velike instalacije više brendova.

Kliknite za više informacija o Epson štampačima.

Kliknite za više informacija o MyQ rješenju.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

15.07.2022

MyQ X je predstavio potpuno opremljen ugrađeni terminal za Epson štampače

MyQ, nezavisni dobavljač softvera, dodao je ugrađeni terminal s punim mogućnostima u MyQ X porodicu rješenja za Epson štampače i MFP uređaje.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.