Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Redizajnirano rješenje za daljinsko upravljanje KYOCERA Fleet Services

Kyocera je predstavila novu nadogradnju softverskog rješenja KYOCERA Fleet Services (KFS). Rešenje zasnovano na webu radi u cloudu i omogućava preprodavcima i servisnim partnerima da daljinski nadgledaju, upravljaju i održavaju umrežene uređaje za štampanje instalirane u prostorijama korisnika.
Kyocera Fleet Services

Kyocera Document Solutions, jedna od vodećih kompanija u oblasti rješenja za dokumente, predstavila je novu nadogradnju softverskog rješenja KYOCERA Fleet Services (KFS). Rešenje zasnovano na webu radi u cloudu i omogućava preprodavcima i servisnim partnerima da daljinski nadgledaju, upravljaju i održavaju umrežene uređaje za štampanje instalirane u prostorijama korisnika.

Uz povećanu vidljivost, poboljšane podatke u realnom vremenu i mogućnost daljinskog upravljanja, KYOCERA Fleet Services nastavlja da pruža bolju kontrolu nad ispisom, a istovremeno pomaže u smanjenju skupog održavanja i posjeta servisu. Nova verzija, označena kao KFS 1.8, razvijena s naglaskom na koncept Interneta stvari i umjetne inteligencije, donosi brže i bolje opcije za korisničku podršku.

Uz proširenje podrške za uređaje drugih brendova, sada je moguće upravljati cjelokupnom flotom instaliranih uređaja u kompaniji. U novoj verziji moguće je i primanje dodatnih informacija o stanju potrošnog materijala od uređaja drugih proizvođača, što pomaže u racionalizaciji procesa i poboljšanju efikasnosti.

U novoj verziji, do 2.000 uređaja može se registrovati i upravljati pomoću jednog Gateway servera, što je idealno za kancelarijska okruženja sa velikim brojem različitih uređaja. Ovo je duplo više nego u prethodnoj verziji. Potrebom za manje servera, smanjuju se i troškovi.

Relevantni podaci su ključni kako bi kompanije mogle pratiti performanse sistema. Za veću kontrolu i informiranije donošenje odluka, KYOCERA Fleet Services rješenje pruža korisnicima historijske podatke o uređaju i detaljne evidencije revizije svih izvršenih zadataka putem KFS rješenja.

Adi Blanki, menadžer profesionalnih softverskih proizvoda u Kyocera Document Solutions Europe, vjeruje da će nova verzija KYOCERA Fleet Services pomoći u redefiniranju daljinskog upravljanja u štamparskoj industriji: „Ova nadogradnja potvrđuje našu predanost da našim korisnicima pružimo najinovativnija i najrevolucionarnija rješenja to će im omogućiti da budu fleksibilniji i prošire svoje poslovanje.

„Kombinacijom bogatog iskustva sa najnovijim tehnologijama, ova nadogradnja još jednom dokazuje da je naš pristup fokusiran na korisnike, da su naše ambicije ostati među liderima u inovacijama u oblasti mobilnosti.“

Nova nadogradnja rezultat je Kyocerine posvećenosti stalnom poboljšanju i izražava vodeći princip osnivača kompanije Kazuo Inamorija: “samo izazivanjem onoga što nismo u mogućnosti postići u datom trenutku možemo postići viši cilj.”

Uz inovativno rješenje za daljinsko održavanje koje pomaže u povećanju efikasnosti i produktivnosti uz smanjenje troškova, KYOCERA Fleet Services Upgrade 1.8 učvršćuje Kyocerinu poziciju kao glavnog igrača u segmentu IT rješenja za štampanje.

Više informacija o rješenju Kyocera Fleet Services: https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/en/products/software/kyocera-fleet-services.html.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.05.2024

Kyocera je održala konferenciju za novinare na Drupi 2024 na kojoj je predstavila svoju viziju budućnosti produkcijske štampe

Kyocera Document Solutions je jučer ugostila više od 30 novinara na konferenciji za novinare u Drupi 2024, na kojoj je predstavila svoju ambicioznu viziju inkjet produkcijske štampe. Uz već dobro afirmirani uređaj TASKalfa Pro 15000c, po prvi put u Europi je predstavljen i novi TASKalfa Pro 55000c.

Pročitajte cijeli članak
28.05.2024

Kyocera predstavlja produkcijski inkjet štampač s tintama na bazi vode na sajmu Drupa 2024

Manifestacija koja je počela danas u Dusseldorfu u Njemačkoj i trajat će do 7. juna, jedan je od najvažnijih događaja u sektoru produkcijske štampe u EMEA regionu. Posjetioci zainteresovani za razvoj industrije posjetit će i halu 8a/C20, gdje će se u Kyocerinom izložbenom prostoru upoznati s prednostima vodenog mlaznog štampanja.

Pročitajte cijeli članak
20.05.2024

Novi sistem proizvodnje solarne energije omogućit će smanjenje emisije CO2 za 4.210 tona godišnje

Očekuje se da će instalacija sistema za proizvodnju solarne energije smanjiti emisiju CO2 za 4.210 tona godišnje (što odgovara sadnji 300.694 stabala). Osim toga, ovaj obnovljivi izvor energije pokrivat će približno 41% električne energije koju potroši Kyocerina fabrika u Vijetnamu.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.