Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Prodajni partnerji Kyocera

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

AlphaGraphics

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupovinom Kyocera TASKalfa Pro 15000c Inkjet produkcijskog štampača. Uređaj je preduzeću dao brže performanse i veću fleksibilnost, što je ključno za produkcijske inkjet štampače niske do srednje klase.
Inkjet produkcijski štampač Kyocera TASKalfa Pro 15000c

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupovinom Kyocera Pro 15000c Inkjet produkcijskog štampača.

Američki ogranak japanske korporacije Kyocera nastavlja s osvajanjem značajnog tržišnog udjela na području produkcijske štampe u SAD-u sa printerom TASKalfa Pro 15000c. Nekoliko malih i srednjih preduzeća odlučilo je provjeriti kako uređaj donosi revoluciju u industriji, uključujući AlphaGraphics Boston, vrhunsku marketinško i štamparsko preduzeće koje opslužuje područja Bostona, Walthama i Woburna u Massachusettsu. Nude razne usluge koje uključuju potpuni digitalnu i ofset štampu, štampu velikog formata i usluge slanja poštom, usluge punjenja i distribucije.

Od instalacije Pro 15000c, AlphaGraphics je postigao veliki uspjeh na tržištu produkcijske štampe. Kyocerin “Cut-Sheet” Inkjet štampač poznat po svojoj pouzdanosti i dosljednosti štampe a, daje AlphaGraphicsu, vodećem preduzeću za usluge štampe u regiji, još bolje šanse za dobivanje velikih narudžbi za štampu.

Kada su prekidi lanca dobavljača u cijeloj industriji i kasnija kašnjenja predstavljali rizik za produktivnost, AlphaGraphics se obratio lokalnom ovlaštenom preduzeću Kyocera NetPrint Solutions Inc. kako bi riješio svoj najveći poslovni izazov. “Znali smo da drugi proizvođači koriste Kyocera ispisne glave, ali kada smo pogledali Pro 15000c, shvatili smo da Kyocera ima brži motor i bolje ulagače,” objašnjavaju Carmine i Victoria Camerato, suvlasnici AlphaGraphics Boston. “Brzo smo testirali i potvrdili izvanrednu kvalitetu štampe Pro 15000c, a za nekoliko sedmica uređaj smo instalirali i pokrenuli.”

U svojim izjavama kupci ističu promjene koje je štampač Pro 15000c donio u okruženje produkcijske štampe. Victoria Camerato objašnjava: “Instalirali smo Pro 15000c krajem 2021. i do sada smo impresionirani njegovim performansama. Kvaliteta je fantastična, i gotovo da nema odustajanja. NetPrint Solutions i Kyocera bili su sjajni partneri. Kao vlasnici dodatnih AlphaGraphics lokacija u Walthamu i Woburnu, planiramo kupiti još jednu jedinicu u bliskoj budućnosti.”

Chris Miller, osnivač NetPrint Solutions Inc., dodaje: “Kada kombinirate iznimnu kvalitetu s niskim troškom vlasništva, Pro 15000c omogućuje preduzećima poput Camerata prodor na tržište, ponudu kompletne usluge na jednom mjestu i povećanje prihoda.”

Nakon što je instaliran, Pro 15000c koristi tinte visoke gustoće i mogućnost da kupcima ponudi niz formata gotovih proizvoda otvorio je vrata novim mogućnostima za AlphaGraphics, posebice u izdavaštvu knjiga. Vodeća energetska učinkovitost u sektoru također doprinosi nižim operativnim troškovima uz smanjenje ugljičnog otiska. Pro 15000c koristi manje energije nego drugi konkurentni proizvodi. U konačnici, uređaj je AlphaGraphicsu dao bržu izvedbu i veću fleksibilnost, što je ključno za produkcijske tintne štampače niske do srednje klase.

“U prošlosti, budući da smo u potpunosti ovisili o strojevima za toner, nismo bili toliko konkurentni”, kaže Carmine Camerato. “Sada možemo štampati ​​brže, smanjiti varijabilne troškove i lako se natjecati sa većim dobavljačima te nadmašiti konkurenciju kada je u pitanju kvaliteta i vrijeme obrade.”

Od lansiranja 2020. godine, TASKalfa Pro 15000c premašila je prodaju i očekivanja kupaca u Sjedinjenim Državama. “Strateški smo ciljali na tržište kako bismo popunili prazninu gdje se pristupačnost susreće sa velikom količinom”, kaže Michael Poulin, Kyocerin direktor marketinga. „Ovaj uređaj namijenjen je preduzećima koja planiraju volumen štampe do 3 miliona komada mjesečno. Uređaj je također snažan dodatak postojećoj infrastrukturi kada želite povećati produktivnost.” Puolin je dodao: “Inkjet tehnologija učinila je digitalnu štampu konkurentnijom nego ikad prije i Pro 15000c zadovoljava potrebe velike većine kupaca na tržištu. ”

Više informacija o štampaču TASKalfa Pro 15000c –>

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

25.08.2022

AlphaGraphics

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupovinom Kyocera TASKalfa Pro 15000c Inkjet produkcijskog štampača. Uređaj je preduzeću dao brže performanse i veću fleksibilnost, što je ključno za produkcijske inkjet štampače niske do srednje klase.

Pročitajte cijeli članak
11.08.2022

Precision Group

Ugradnjom dva TASKalfa Pro 15000c printera, Precision Group je postigao veću fleksibilnost. Studija slučaja je napisana na engleskom jeziku.

Pročitajte cijeli članak
02.06.2022

Alca

Saradnja započeta 2010. godine uspješno se nastavlja do danas. Dvije kompanije su svoju saradnju nadogradile novom metodom koja uključuje sveobuhvatnu uslugu iznajmljivanja uređaja uz MyQ rješenje za ispis, održavanje uređaja i nabavku potrošnog materijala.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.