Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI I MREŽNA OPREMA

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Synology kamere

Nadzorne kamere Synology

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

UPS - NEPREKIDNO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaštitite vaše uređaje od nestanka i fluktuacija struje

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology je predstavio SA6400

Synology Corporation je predstavio skalabilni uređaj SA6400, koji je idealan izbor za izgradnju vrhunskog poslovnog privatnog clouda. Uređaj se smatra najsvestranijim sistemom za pohranu nestrukturiranih podataka u ponudi.
strežnik NAS Synology SA6400 z 12 ležišči za vgradnjo diskov

Skalabilan uređaj koji vam omogućava da izgradite vrhunski poslovni privatni cloud.

Synology je najavio dolazak Synology SA6400 NAS servera sa 12 ležišta. Uređaj se smatra najsvestranijim sistemom za pohranu nestrukturiranih podataka u ponudi. Dizajniran je tako da kompanijama i velikim radnim grupama pruži munjevito brzi prijenos podataka i mogućnost proširenja kapaciteta pohrane.

“SA6400 je idealan uređaj za pohranjivanje sve veće količine nestrukturiranih podataka koje generiraju kompanije,” rekao je Julien Chen, menadžer proizvoda u Synology. “Sa mogućnošću brzog prilagođavanja kada količina pohranjenih podataka raste, pogodna je za pohranjivanje datoteka ili rezervnih kopija u agilnim i dinamičkim okruženjima. Kompanije su tako spremne za rast količine podataka u budućnosti.”

Vodeći u klasi performansi i skalabilnost

Kapacitet pohrane može se lako proširiti dodavanjem do 8 RX1223RP jedinica proširenja. Ovo povećava sistem na ukupno 108 diskova, što znači da ukupan prostor za pohranu može biti veći od 1,9 petabajta — 9 puta veći od originalnog kapaciteta.

Sa brzinama prijenosa podataka od preko 6.500/4.000 MB/s sekvencijalnog čitanja/pisanja1, SA6400 osigurava nesmetan rad čak i u najzahtjevnijim scenarijima, uključujući velike poslovne centre podataka, velike proizvodne studije i aplikacije u maloprodajnom ili ugostiteljskom sektoru.

Ako je korisnicima potrebna podrška za još veći broj istovremenih prijenosa ili za upravljanje zahtjevnim specijaliziranim aplikacijama, mogućnosti uređaja mogu se dodatno povećati nadogradnjom ugrađene 10GbE mreže na 25 ili čak 40GbE.2

Fleksibilno upravljanje fajlovima

Sveobuhvatna podrška za File i Block protokole omogućava pristup resursima kompanije preko lokalne mreže ili VPN-a, uz upravljanje privilegijama pristupa koje je olakšano integracijom Active Directory/LDAP.

Rješenje za upravljanje datotekama i dijeljenje Synology Drive-a omogućava organizacijama da kreiraju privatni cloud koji radne grupe mogu iskoristiti za siguran pristup, uređivanje i dijeljenje datoteka sa preciznim postavkama dozvola za maksimalnu sigurnost i usklađenost.

Integracija u cloud — bilo sa Synology-jevim sopstvenim C2 Storage ili sa drugim pružaocima cloud usluga — omogućava efikasnu sinhronizaciju datoteka na više lokacija za disperzovane radne grupe ili preduzeća koja imaju više lokacija i jednu centralnu tačku organizacije.

Centralizirana zaštita podataka za cjelokupnu infrastrukturu

Zbog stalnih prijetnji kibernetičkoj sigurnosti, potrebnije je nego ikada da kritične podatke i usluge čuvamo zaštićenima i dostupnima.

Synologyov paket za zaštitu korisničkih podataka i uređaja, Active Backup Suite, omogućava Windows, Linux i macOS uređajima, Hyper-V/VMware virtuelnim mašinama i Microsoft 365/Google Workspace nalozima da se napravi rezervna kopija na SA6400 i brzo vrati kada je to potrebno.

SA6400 takođe uključuje usluge rezervne kopije podataka, snimaka i automatske replikacije za zaštitu deljenih fascikli i LUN-ova. Može sačuvati fajlove kreirane na ovaj način u dodatne Synology sisteme ili usluge u cloudu, u skladu sa  pravilom rezervne kopije 3-2-1.

Dostupnost usluge može se povećati uz Synology High Availability (SHA), koji kombinuje identične jedinice u aktivni/pasivni klaster kako bi se osiguralo automatsko prebacivanje na zamjenski uređaj u slučaju neočekivanog kvara glavnog uređaja.

Moćna i svestrana platforma za poslovne aplikacije

Bogat skup isplativih rješenja dostupan je unutar Synology DSM operativnog sistema pomoću centra za preuzimanje.

Dostupne poslovne aplikacije uključuju kompletan paket alata za upravljanje datotekama i produktivnost koje radne grupe mogu iskoristiti za poboljšanje saradnje. Besplatni mail server vam omogućava da postavite privatno rješenje za poštu sa 100% vlasništvom nad podacima, kao i potpuno opremljenu platformu za razmjenu poruka za praktičniju i sigurniju komunikaciju.

Docker kontejneri i virtuelne mašine mogu se pokrenuti na SA6400 koristeći Docker rješenja ili Synology Virtual Machine Manager (VMM)—hipervizor za virtuelizovane verzije Windows®, Linux® i DSM—za bezbijedno testiranje i evaluaciju aplikacija.

Dostupnost

SA6400 i RX1223RP su već dostupni kod lokalnih predstavnika Synology-a u Bosni i Hercegovini. Za više informacija o Synology uređajima kliknite na web stranicu.

Više informacija o OS-u za Synology uređaje.

  1. Podaci o performansama izvedeni su iz internog testiranja kompanije Synology. Stvarne performanse mogu varirati u zavisnosti od testnog okruženja, upotrebe i konfiguracije. Za više informacija pogledajte tabele učinkovitosti.
  2. Provjerite listu kompatibilnosti za najnoviju listu kompatibilnih mrežnih kartica.
zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

30.10.2023

Synology je pokrenuo redizajniranu web stranicu za evaluaciju performansi

Redizajnirana web stranica statistike učinka donosi značajna poboljšanja, kao što su korisnija mjerila i redizajniran interfejs. Omogućava korisnicima da brzo identifikuju, uporede i pronađu prava Synology rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Pročitajte cijeli članak
23.10.2023

Synology je uveo nove napredne funkcije u Active Insight rješenje

Synology je nadogradio Active Insight, platformu za praćenje zasnovanu na Cloudu. Usmjereno na dobavljače upravljanih sistema i velike poslovne korisnike, ažuriranje donosi poboljšane mogućnosti vizualizacije koje ističu ključne sistemske metrike, kao i napredne funkcije praćenja i zaštite.

Pročitajte cijeli članak
18.08.2023

Synology predstavio DS224+ i DS124, kompaktne uređaje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS224+ i DS124, najnovije inovacije u Synology asortimanu rješenja za podatke dizajniranih za profesionalce, male radne grupe, kao i edge implementacije.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.