Programska rješenja

Upravljanje ispisom

Kontrola ispisa

Rješenja za upravljanje ispisom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija ispisa

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu pohranu podataka

ICT USLUGE

Zaštita podataka

Najučinkovitija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za pohranu i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

Mrežna oprema

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prijenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Korisnička podrška

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Synology podrška

Narudžba servisa i pomoć pri instalaciji uređaja ili postavljanje sistema za sigurnosno kopiranje

Opći uslovi poslovanja

Opći uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

Preuzimanja

Pristup cjenovnicima, brošurama, upravljačkim programima i ostalim važnim dokumentima

Kyocera prodajni partneri

Spisak ovlaštenih prodavača Kyocera štampača i multifunkcionalnih uređaja

Ovlašteni servisni partneri za Kyocera uređaje

Spisak servisnih partnera za Kyocera uređaje u BiH

O nama
O preduzeću Xenon forte Sarajevo

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Sarajevo

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

Novosti

Budite u toku sa našim najnovijim vijestima

Studije slučaja

Primjeri dobre prakse naših programa i rješenja

Akcije

Kyocera uređaji na akciji

Odlaganje elektronskog otpada

Upravljanje elektronskim otpadom i iskorištenim tonerima

Prilika za posao

Provjerite otvorena radna mjesta

033 765 165

Synology je predstavio Surveillance Station 9.0 i C2 Surveillance rješenje za sigurnosno kopiranje u cloudu

Synology je najavio dostupnost Surveillance Station 9.0, najnovijeg ažuriranja svog osnovnog rješenja za postavljanje sveobuhvatnog i skalabilnog sistema za nadzor. Uz lokalno rješenje, Synology također predstavlja C2 Surveillance, prateću uslugu zasnovanu na cloudu za sigurnosno kopiranje i dijeljenje snimaka.
Virtuelno okruženje

Synology je najavio dostupnost Surveillance Station 9.0, najnovijeg ažuriranja svog osnovnog rješenja za postavljanje sveobuhvatnog i skalabilnog sistema za nadzor. Uz lokalno rješenje, Synology također predstavlja C2 Surveillance, prateću uslugu zasnovanu na clouduza sigurnosno kopiranje i dijeljenje snimaka.

“S preko 500.000 aktivnih instalacija i preko 2,5 miliona upravljanih kamera, Surveillance Station je zaslužila svoje mjesto kao jedno od najpopularnijih i najpouzdanijih VMS (Video nadzornih sistema) rješenja među kućnim i poslovnim korisnicima,” rekao je Tony Lin, odgovorni menadžer proizvoda kontrolnih rješenja u Synology. „Predstavljene inovacije oličavaju našu posvećenost kontinuiranom unaprjeđenju mogućnosti naših postojećih proizvoda, koji su spremni za sve složenije instalacije.“

Svaka sekunda je bitna

Kako bi podržao sve zahtjevnije implementacije, Surveillance Station 9.0 ima redizajniran korisnički interfejs koji neprimjetno integriše različite resurse kao što su kamere, karte, kontrola reprodukcije i upozorenja u jednu kontrolnu tablu koja pruža poboljšani pregled prostora koji se može nadgledati.

Korisnici sada mogu postaviti stotine kamera za nekoliko minuta s novim pojednostavljenim čarobnjakom koji omogućava grupnu konfiguraciju uvozom unaprijed popunjene tabele ili kopiranjem postavki sa već instaliranih kamera.

Sigurno i privatno

Surveillance Station 9.0 omogućava kompanijama da dodaju poseban sloj šifrovane zaštite snimcima u slučaju krađe, trajnog oštećenja ili druge vrste kompromitovanja NVR-a, diskova ili administrativnih akreditiva. Da bi se poboljšala privatnost i zaštitila od insajderskih napada, direktan prijenos videa i upravljanje podacima također se može izvršiti korištenjem šifriranog SRTP/HTTPS protokola.

Daljinsko upravljanje ažuriranjem za web i lokalne servere za snimanje u centraliziranom sistemu upravljanja (CMS) olakšava održavanje sigurnosti i otpornosti sistema za praćenje na više lokacija, osiguravajući da svi uređaji dobiju najnovije sigurnosne zakrpe i poboljšanja funkcionalnosti.

„Predstavljajući nadogradnju jednog od naših najvažnijih proizvoda, s ponosom možemo reći da će osiguranje prostora za velike i male korisnike postati ugodnije i sveobuhvatnije u budućnosti“, rekao je Lin. “U Surveillance Station 9.0, sve je jednostavno više na dohvat ruke.”

Zaštita podataka u cloudu

Synology je otišao korak dalje u zaštiti vaših podataka. Surveillance Station 9.0 podržava dvostruko snimanje i omogućava istovremeno strimovanje snimaka nadzora na C2 Surveillance, koji je posebno dizajniran da smanji potencijalni gubitak podataka na samo nekoliko sekundi. C2 nadzor osigurava da su snimci uvijek dostupni čak i nakon katastrofalnog događaja ili u slučaju krađe sistema iz prostorija koje štite.

Online portal nove usluge omogućava korisnicima da gledaju snimke s bilo kojeg mjesta bez potrebe da vraćaju velike količine podataka sa backup servera, kao i u slučaju da trebaju podijeliti snimke s nadležnim tijelima bez obzira da li je server za snimanje još uvijek dostupan i operativan.

“C2 Surveillance čuva i štiti snimke nadzora čak i u najranjivijim situacijama”, rekao je Lin. „Kućni korisnici i kompanije mogu biti bezbrižni i ne moraju ulagati u skupa i složena rješenja – potpuna zaštita podataka je zapravo na samo jedan klik.“

Dostupnost

Surveillance Station 9.0 je dostupan za sve Synology sisteme.1 Korisnici koji žele da nadograde svoj sistem mogu pronaći više detalja na linku.

C2 Surveillance je već dostupan u raznim paketima, počevši od Basic, koji košta 1 USD mjesečno za svaku kameru. Korisnici će uslugu moći besplatno testirati do 31. oktobra 2022. godine.

  1. Potreban je DSM 6.2.4 ili noviji.

Kliknite za više informacija o Synology uređajima.

Primjer dobre prakse: https://www.xenon-forte.ba/jp-lpt/.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

02.06.2023

Synology je predstavio diskove serije Plus

Synology je predstavio svoju prvu seriju HAT3300 SATA HDD-ova, koji su posvećeni Plus seriji i posebno su dizajnirani da zadovolje zahtjeve za pouzdanost, izdržljivost i kontinuirano skladištenje podataka početnih i mainstream Synology sistema.

Pročitajte cijeli članak
19.05.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423, jednostavno rješenje za pohranu podataka

Synology je predstavio DiskStation DS423 sa 4 ležišta, najnoviji dodatak Value seriji. NAS server predstavlja višenamensko rešenje za pohranu podataka za kućne korisnike i mala preduzeća.

Pročitajte cijeli članak
18.05.2023

Synology je predstavio nove modele NAS servera SA3610 i SA3410

Synology je predstavilo dva sistema za pohranu podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u seriji moćnih i svestranih NAS servera sa ukupnim kapacitetom pohrane koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućavaju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Prijavite se na našu mailing listu i uvijek budite u korak s vremenom u oblasti digitalizacije, upravljanja dokumentima, štampe, zaštite podataka itd.